Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak edytować source w bince MT2 na 2012 ?

placzek23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@boooooo

No niestety pomyliłeś się. Czytanie ze zrozumieniem z podstawówki <3

@placzek23

Nie ma możliwości edycju source binki 2012 ponieważ owe source nie wyciekło. Na internecie jest tylko source 2013/14 binki 40 oraz pseudosource 34k.

Maxymalnie mozesz edytować binkę w notepadzie++ ale zmieniany wpis musi mieć taką samą ilość znaków.

Opublikowano

@boooooo

@placzek23

Nie ma możliwości edycju source binki 2012 ponieważ owe source nie wyciekło. Na internecie jest tylko source 2013/14 binki 40 oraz pseudosource 34k.

Maxymalnie mozesz edytować binkę w notepadzie++ ale zmieniany wpis musi mieć taką samą ilość znaków.

Taką samą lub mniejszą ilość znaków*

0LsM05U.png

Opublikowano

Taką samą lub mniejszą ilość znaków*

Niestety nie, pozostałe miejsca trzeba nadrobić np. spacjami inaczej zepsuje nam się binka/exe. (sprawdź sobie)

Opublikowano

Niestety nie, pozostałe miejsca trzeba nadrobić np. spacjami inaczej zepsuje nam się binka/exe. (sprawdź sobie)

Gdy ktoś chce krótszy wyraz to resztę nulluje a nie spacje daje.

0LsM05U.png

Opublikowano

@boooooo

@placzek23

Całkiem możliwe, ale odebrałem to w ten sposób, że on chce edytować src binki na binkę z roku 2012 po czym skompilować. Niech autor się wypowie to zobaczymy czy dobrze czy źle zrozumiałem.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Gdy ktoś chce krótszy wyraz to resztę nulluje a nie spacje daje.

W przypadku skompilowanego pliku NUL to jest to samo co spacja <3. Prosty przykład, skopiuj NUL z binki i wklej (otrzymasz spacje).

Nie bawmy się w definicje co to NUL a spacja ważne że działają tak samo, ja używałem spacji bo było szybciej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi mi o to żeby dostać sie do kodu z r34 lub 40, przepraszam za pomyłkę dopiero zaczynam jak kiedyś każdy z was . Chodzi mi o to aby odbudować skille konne na jednym z serwerów prywatnych. Przepraszam jeżeli was wprowadziłem w błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...