Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wygląd Broni 85+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję wyglądów broni na poziomy 85 i wyższe.

Ponieważ, na metin2modzie (od kamera) nie widzę takowej broni, choć ją posiadam - sprawdzałem przez chiński client.

Także, prosiłbym o link + mały tutorial, co zrobić by CHOCIAŻBY móc widzieć i zakładać bronie na 85lvl i wyżej. Byłoby miło gdyby były spolszczone ich nazwy i widoczny byłby dmg.

Opublikowano

jeżeli nie masz jakiś dodatkowych tekstur to spokiuj wszystkie pliki z folderu pack oprócz Index i powinieneś mieć wygląd broni a nawet powinny świecić na +7 w górę

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

jeżeli nie masz jakiś dodatkowych tekstur to spokiuj wszystkie pliki z folderu pack oprócz Index i powinieneś mieć wygląd broni a nawet powinny świecić na +7 w górę

Skopiowałem wszystko z chińskiego clienta, i wyskakuje mi taki błąd.

2e58g29.png

Chciałbym też dodać, że nie mam clienta ze strony tego serwera. Mam "NewSphereClient", a serwer nazywa się mxyt2.

Opublikowano

napiasłem że nie wszystko : oprócz pliku Index . Teraz musisz zainstalować metina 2008 jeszcze raz bo juz masz chiński Index bo skopiowałeś wszystko .Gdy to zrobisz wejdź do chińskiego clienta>pack i zaznacz wszystko oprócz Index i skopiuj do pack metin 2008 .

Za moją pomoc proszę tylko + i 5

Opublikowano

Wybacz, chciałem napisać "skopiowałem wszystko, co kazałeś skopiować" w tym sensie. Index został w chińskim cliencie. Ale przeinstaluję i spróbuję jeszcze raz. To potrwa kilka minut.

Opublikowano

W modzie kamera nie można zmieniać tekstur. ;s

Wiem bo sama to próbowałam, kamer ma swój plik z packu na skrypty, zmienianie packa niestety nic nie pomaga (no prawię). ;/

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Opublikowano

Czyli muszę na normalnym spolszczeniu, tak?

Na samym Metinie2008 + spolszczenie, też nie działa. Wszystkie pliki z /pack poza Index skopiowałem, nadpisałem i lipa.

Proszę o pomoc, b. mi zależy.