Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi "już" tydzień? To jest bardzo mało czasu. Aby wyłapać wszystkie błędy trzeba przynajmniej miesiąc. Ogólnie to musiałbym sprawdzić logi w jaki sposób pisałeś do Kalina bo on nie banuje za nic... Serwer ma kilka błędów, lecz staramy się je ciągle naprawiać. Każdy serwer je ma...

Jeszcze jedno, podpaliło cię nad lawą bo UWAGA Lawa podpala jak nad nią przelecisz - to jest mechanika gry. Zresztą używanie czarów możesz sobie zobaczyć na naszej stronie internetowej. To na serio nie jest trudne.

Twoje zdanie się dla mnie liczy i oczywiście dostajesz za ocenę like. Mimo iż ocena nie jest pozytywna to zmusza nas do podjęcia działań mających na celu poprawę rozgrywki na naszym serwerze. Dzięki!

A wiesz, ze mechanika jest tak stworzona, ze podpala na wysokosc 1 kratki? Ja zaczalem sie palic bedac okolo 5 kratek nad lawa :)

I tak, serwer stoi JUŻ tydzien, moze najpierw byscie sami go potestowali a nie wypuszczacie byle co na fora, nie lepiej poprawic w 3 dni wiekszosc bledow

wylapanych przez was niz denerwowac graczy?

Opublikowano

Nie wiesz nawet co piszesz... przed startem serwer miał tak dużo błędów, że 2 miesiące go testowałem. I tak to było za mało. Aby połączyć wszystko dobrze z Bendingiem trzeba sporo się namęczyć by osiągnąć zamierzony efekt. Wypuściłem serwer teraz aby wyłapać resztę błędów i w trakcie je likwidować.

I podpaliłeś się bo podczas używania ognistegolotu musisz ciągle patrzeć w górę... zresztą kto się wkurza po 1 śmierci? Bony resetują się po 22h więc mogłeś tyle poczekać. Serio płaczesz teraz bo umarłeś raz w grze? Zamiast się sprzeczać na zimno być powiedział, że jest taki i taki problem. Tyle by starczyło.

Opublikowano

Niestety, chi blocker jest w fazie testów, i będzie udostępniony potem więc cierpliwości ;) Dzięki za ocenę, leci like! Do tego zapraszam na event dzisiaj o 15.00!

Opublikowano

Niestety, chi blocker jest w fazie testów, i będzie udostępniony potem więc cierpliwości ;) Dzięki za ocenę, leci like! Do tego zapraszam na event dzisiaj o 15.00!

Lecz gdy wbilem wkurzylem sie 2 czary i reszta dla vip no wez...

76561198081948961.png

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiadał. Wbiłem i się rozczarowałem. Miałem pecha trafić akurat na event i przez nierozgarnięcie właściciela ten ciągle tepał każdego gracza na serwie do siebie. Nawet po prośbach, a następnie groźbach xD nie zaprzestał temu procederowi. Według mnie tak nie powinien zachowywać się właściciel. Po tych moich 10 minutach na serwerze mogę jednak ocenić inne aspekty.

Budowle są co najmniej śmieszne :D. Same screeny to pokazują. Plugin na magie jest ciekawy, ale na tym koniec. Z tego co rozumiem to jest serwer dla polaków, więc dlaczego komunikaty i komendy nie zostały spolszczone? Według mnie serwer robiły 3 gimbusy przez 2 dni by zarobić na VIpach. Może kiedyś tu pogram jak nabierzecie doświadczenia i ogarniecie się.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Dzięki za oceny, leci like.

Co do czarów @FabianXDGame raczej je odblokuję jednak dla wszystkich i dam tylko po 2 dla vipa. 

@Gruszka15 dzięki za zwrócenie uwagi. Jak już wcześniej wspomniałem budowle się nie liczą... zrobimy ładniejszą mapę w późniejszych wersjach serwera. Sorki za event, ale jak na razie był robiony na pokaz i na szybko. W przyszłości postaramy się go zrobić lepiej. I serwer był robiony przeze mnie, 19 latka z doświadczeniem (Myślę że dość dużym, a zresztą kogo to obchodzi...) i tylko przez 2 miesiące. Nie jest tak łatwo połączyć 3 pluginy w jeden aby działały zgodnie i do tego na innych wersjach... 

Dzięki jeszcze raz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...