Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Modlenie się!

MocheR19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od razu przejdę do rzeczy. Mam postać 31 lvl i nie mam możliwości modlenia się, gdy stoję przy kapłance albo przy tym mobilnym ołtarzu nic mi nie wyskakuje, co kolwiek bym klikał to nic się nie dzieję. Rozmawiałem z tą kapłanką i ona mi mówi coś typu żeby wrócił do niej gdy zdobędę więcej doświadczenia a poniżej w nawiasie piszę "dostępne od 11 poziomu" sęk w tym że ja mam już 31 xD Wie ktoś co mogę zrobić z tym problemem ?

Pomogłem ? Daj Like !

Moje Tematy:

Opublikowano

Z Twojego posta zrozumiałem, że nic Ci nie wyskakuje. I raczej Ci nie wyskoczy, dopóki nie odpalisz skrótu na modlenie. Domyślnie jest to ctrl+i. Dodatkowo sprawdź lub zrób zdjęcie swojego interfejsu. - Obok minimapy powinien być herb.

Opublikowano

Właśnie nie mam u niego żadnego zadania ani w zebranych zadaniach nie mam takiego więc wychodzi na to że chyba musiałem je zrobić tylko wtedy bym już mógł się modlić a problem nadal istnieje. No to chyba skończę na tym i zacznę grać od nowa ;//

Pomogłem ? Daj Like !

Moje Tematy:

Opublikowano

Właśnie nie mam u niego żadnego zadania ani w zebranych zadaniach nie mam takiego więc wychodzi na to że chyba musiałem je zrobić tylko wtedy bym już mógł się modlić a problem nadal istnieje. No to chyba skończę na tym i zacznę grać od nowa ;//

Niestety lub stety ludzie, którzy mieli ten problem musieli odwiedzić Knoxa prędzej, czy później. Wbij jeden poziom i zobacz, czy coś będzie u Knoxa. Ewentualnie idź do NPC obok Rixa i zobacz, czy masz u niej jakaś opcję dialogową.To jest jedyne wyjście na tę chwilę. Jeżeli nie poskutkuje, to zacznij grać od nowa, jak chcesz. - Misja będzie aktywać się na 11 poziomie.

Opublikowano

Rix to ten od dziennych zadań?

Tak, dokładnie ten. Na lewo od niego jest NPC na takim piedestale. Sprawdź, czy masz tam jakieś opcje dialogowe. Jeżeli nie, to zrób tak, jak już powiedziałem w poście #6.

Opublikowano

Musisz ubić Kazowa w Czarnym stawie i przynieść koronę do sierżanta przynajmiej jedną postacią na koncie (potem można to olewać), zadanie bodajże na 7-8 lvl dostępne, jeżeli go nie widzisz to pozostaje szybko zrobić kolejną postać i ukończyć misje (wówczas postać 30lvl będzie mógła ukończyc misje modlitwy) , taki warunek pojawił się jakiś czas temu w patchu.

Opublikowano

Musisz ubić Kazowa w Czarnym stawie i przynieść koronę do sierżanta przynajmiej jedną postacią na koncie (potem można to olewać), zadanie bodajże na 7-8 lvl dostępne, jeżeli go nie widzisz to pozostaje szybko zrobić kolejną postać i ukończyć misje (wówczas postać 30lvl będzie mógła ukończyc misje modlitwy) , taki warunek pojawił się jakiś czas temu w patchu.

OREGANO JESTEŚ WIELKI! :D To faktycznie zadziałało i na tym polegał mój problem :D Wielkie dzięki za rozwiązanie ! :D :D

Pomogłem ? Daj Like !

Moje Tematy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...