Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko tak więc mam parę pytań, ponieważ nie miałem czasu grać w wakacje w cs go no to teraz wracam. Mam przegrane 15h narazie :/, 2 gówniane skiny i chciałbym je obstawić ale nie wiem jak i jaki mecz żeby ich najlepiej nie stracić :D Jakie ustawienia są najlepsze do gry żeby słyszeć kroki, strzały itp. Oraz jaki najlepszy jest do gry celownik :) Grałem kiedyś 1 mec, turniejowy i nie wiem ile ich trzeba zagrać ażeby dostać rangę i jak ją sprawdzić. Obstawić chciałbym jakiś pewniejszy mecz żeby coś tam, zdobyć na nim :) No i jakie najlepiej gry grać żeby nie było dużo ruskich :)

I ostatnie, jak zrobić swój zestaw broni żeby kliknąć przycisk i kupuje mi :)

Za pomoc like

Opublikowano

Skinów które masz raczej nie opłaca się obastawiać, przypuszczam że sa za tanie i nawet nie dostaniesz wygranej,

obstawianie pewniaków opłaca się dużymi value.

Żeby dobrze słyszeć kroki i strzały trzeba mieć dobre słuchawki najlepiej z karta dźwiękową.

Celownik taki jaki ci pasuje.

Meczy turniejowych trzeba wygrać 10 aby otrzymać rangę, pojawi sie ona w profilu cs go pod awatarem.

Opublikowano

No a skąd te dobre skiny brac? Bo z meczów nie lecą mi dobrej ceny :D A re jakbym obstawił no to by się zamieniły np na 15 centów i tak dalej. Nikt mi nie odpowiedział jak obstawiać xD A te drużyny value tez nie ogarniam co to jest.

No i jak ustawić sobie ten celownik -, - Czekam na lepszą odpowiedz

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć fajne skiny, najlepiej je po prostu kup na valve market, tak jak kolega napisał wyżej obsatawianie skinów wartych 15 centów nic nie daje. Dropy są bardzo rzadkie.

Opublikowano

csgolaugh jest stronka i tam obstawiasz. celownik to ten, taki -|-, ale nie statyczny ^_^

Statyczny i dynamiczny to kwestia gustu. Ja gram na statycznym i jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...