Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto wystawianie sklepu na globalu

xxxxxxxxxxxvv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was

wczoraj widzialem gostka co mial sklep ogladalem co ma w sklepie i nagle mial logaut

goscia wylogowalo i nie minely 3-4 sekundy

ten sie zalogowal ma znowu wystawiony sklep z itemami

nie jedna czy dwie pelne eq

wiemy cos na ten temat ?

Opublikowano

Z własnego doświadczenia mogę stwierdzić, że czegoś takiego nie ma, ale zawsze moje doświadczenie może być zbyt małe. Wytłumaczyć to jedynie można tym iż gość ma kamermoda i wystawia sklep za pomoc zapamiętywania cen danego przedmiotu to też można zrobić bardzo szybko nawet ja Cie wywali.

Opublikowano

Twoje doświadczenia są małe, bo nigdy nie płaciłeś za boty.

Anyway. szybkie wystawianie sklepów to pewnie m2bob ewentualnie ten od Romeo, ale kijowo działa bo 2k13, mógłby chłop update zrobić...

Ewentualnie z darmowych m2kmod, tylko nie potrafię włączyć więcej niż jednego klienta.

Opublikowano

Kamermod ma skrypt do zapamiętywania cen, ale nikomu się nie chce wyciągnąć go do zrobienia osobnej wersji, która zniwelowałaby możliwość otrzymania bana, co na sklepach z milionami yangów na TBD to wielka strata.

Opublikowano

Było kiedyś coś podobnego na elitepvpers powinno nadal być ale pewnie nie działa na nowe serwy już. Działało to na zasadzie, że w okienku wybierałeś ile sztuk wystawić tego i tego i za jaką cenę i Ci wystawiło w sekundy.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...