Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dice/Cassino Script Xenobot

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem.

Chciałbym uzywac cassino scripta, który jest podany na forum XenoBota, autorstwa Chuitoxa.

Potrzebuje go na OTS'y.

Skrypt na OTS'ie ktorym ja gram wgl. nie chce działać, natomiast na Shadowcores, widać oznaki życia.

Gdy podchodze do lewego dp, wpisuje /stop, a potem /start tak jak jest napisane w instrukcji. Otwiera BP ( jeżeli chodzi o bp to robiłem tak jak jest pokazane w setup.png)

Co do instrumentów, to harfa jest, a pudełko wyłączyłem, tak jak pisało w instrukcji zamiast nazwy przedmiotu wpisuje none.

Poprzestawiałem w skrypcie na ustawienia takie jakie mi pasują. Przejde teraz do sedna.

Gdy wpiszę /start otwiera normalnie bp itp. Gdy w okienku Cassino pojawi się napis ,,Script has succesfully loaded.'' (Czy jakoś tak).

Po jakimś czasie pisze te wszystkie wiadomości itp.itd.

Lecz gdy ktoś wejdzie na depota obok mnie (prawego), client Tibi się crashuje.

Próbowałem na czystym skrypcie bez zmieniania ustawień, po zmienianiu ustawień itp. i zawsze jest ten sam rezultal.

Jeżeli napisałem niezrozumiale, to przepraszam, ale nie ogarniam XenoBot'a.

Jeżeli nikt nie używa tego scryptu , to bym prosił o podanie jakiegoś innego Dice scriptu. Na forum widziałem tematy o prośbach o tego scripta, lecz nigdzie nie mogłem znaleść linka.

Bardzo bym prosił o pomoc i z góry dziękuje.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...