Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mody na więcej fps

kubauPLpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam w tych granicach... 15-25 fps ale nic z tym nie zrobisz... nie ma takich modów (jakieś tam niby są ale mało dają):/ Pewnie też grasz na lapku i masz zawirusowany system :D Sprawdź czy obsługa wielu rdzeni ci pomoże (jest tutaj na mpc poradnik jak to zrobić) 

Opublikowano

Też mam w tych granicach... 15-25 fps ale nic z tym nie zrobisz... nie ma takich modów (jakieś tam niby są ale mało dają):/ Pewnie też grasz na lapku i masz zawirusowany system :D Sprawdź czy obsługa wielu rdzeni ci pomoże (jest tutaj na mpc poradnik jak to zrobić) 

bo doszedłem  do 8 tieru i się tak wku88iam że ...   :)

Opublikowano

Nie ma takich programów na fps itd tak jak pisał ktoś wyżej, są jakieś tam poradniki na tym forum na fps ale dają ci mało, nic nie odczujesz. 

PS 

up/

doszedłem*

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

MaxFarplane ten mod coś tam poprawia fps itd., a zresztą "http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274154-inne092-mod-pack-by-djviruspl-092-v2-oraz-xvm-by-djviruspl-092-v1-instalator-13082014/#topmost"  ten temat sobie obczaj, przeczytaj i zainstaluj  co ci pomoże zwiększyć fps, wszystko jest opisane. Mam 2 mody od tego kolesia(DjVirus) i poprawiła się wydajność  gra. Trzeba poszukać więcej w necie co wyłączyć/zainstalować, aby gra zyskała na wydajności.

Opublikowano

MaxFarplane ten mod coś tam poprawia fps itd., a zresztą "http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/274154-inne092-mod-pack-by-djviruspl-092-v2-oraz-xvm-by-djviruspl-092-v1-instalator-13082014/#topmost"  ten temat sobie obczaj, przeczytaj i zainstaluj  co ci pomoże zwiększyć fps, wszystko jest opisane. Mam 2 mody od tego kolesia(DjVirus) i poprawiła się wydajność  gra. Trzeba poszukać więcej w necie co wyłączyć/zainstalować, aby gra zyskała na wydajności.

Link nie działa ;)

Edit: Już działa.

Opublikowano

Link nie działa ;)

Mi działa, nwm może dobrze  skopiuj, jak nie to wpisać w google: "wot dj viruspl mod 9.2"  oficjalne forum wota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...