Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedz Na KtóRą Nigdy Nie Znajdziemy Odpowiedzi

warrior17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@lodzik496:

Ja Ci wierzę. Chyba nie masz powodu by kłamać. Co by się w życiu nie wydarzyło to wg mnie nie warto pragnąć śmierci. Zrozum.

@Czarnuch#3:

To Ty dawaj bo się pierwszy rzuciłeś.

Przyjedź do mnie i mnie pobij.

Opublikowano

wy jacyś rasiści że sięczarnego uczepliście !? witoj czarny bracie !!

@cczarny nie może być raistą po prostu Bóg go skrał i pomalował go na czarno !!

Opublikowano

@Czarnuch#3:

To Ty dawaj bo się pierwszy rzuciłeś.

Przyjedź do mnie i mnie pobij.

Pierwszy wystartowałeś Ty czepiając się o zacny "żarcik". Nie będę do byle kogo leciał żeby mu jebnąć. Może pierdolnij się za mnie?

@Czarnuch#3 uważaj bo kiedyś powiesz takie coś do nie odpowiedniej osoby i będziesz miał przejebane.

Tak, tak.

Opublikowano

@Czarnuch#3:

Jebnął byś mnie? Hahahah! Ciekawe... Ciekawe... Tak na prawdę to jesteś tylko bachorem, który siedzi przed kompem i pisze że kogoś jebnie - co jest nie realne z dwóch powodów.. 1 - Nie wiesz gdzie mieszkam. 2 - Nie stać Cie by na to żeby do kogoś przyjechać i jebnąć..

Opublikowano

@Czarnuch#3:

Jebnął byś mnie? Hahahah! Ciekawe... Ciekawe... Tak na prawdę to jesteś tylko bachorem, który siedzi przed kompem i pisze że kogoś jebnie - co jest nie realne z dwóch powodów.. 1 - Nie wiesz gdzie mieszkam. 2 - Nie stać Cie by na to żeby do kogoś przyjechać i jebnąć..

Ferie w tym gimnazjum chyba źle na Ciebie działają, huh? Czytanie ze zrozumieniem - może sam dojdziesz.

Opublikowano

Maslo ;]

Ja tam moge dostac taka "koperte" bo przeczytal bym, i jak to w zyciu robie - olalbym xD, a jezeli mialbym 120% pewnosc kiedy umre, to pod koniec zycia szalalbym ile wlezie, wiec mialbym wszystko w dupie xD

xJustMe.png

Opublikowano

Ja bym skoczył z bloku na główkę ! Zawstydziłbym wtedy kopertę !

Ale w razie czego na dole stałby kolega i kręcił wszystko telefonem. Jakbym przeżył to byłbym gwiazdą Youtube !

Olałbym studia i został kaskaderem albo ninja :)

.... już 5:42 ? Aaa to sobie pospałem dzisiaj ... :/

f.png

Opublikowano

Ja bym zrobił tak jak madmanpl. Przeczytał kopertę, a gdyby to miało być za chwilę to poszedłbym do sklepu i powiedział kasjerce, że chcę kupić wyciąg z fiuta <_<

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Chcialbym wiedziec,i chcialbym abynastapila to szybko.

Bardzo duzo przeszedlem jak na moj wiek.

A mysli samobojcze mialem nie raz.

Jesli ktos zaoferowal by mi bezbolesna smierc podczas snu,na pewno bym sie zgodzil.

Tak jak "Lodzik" mam dosc zycia.

Koperta otworzyl bym.

Pozdrawiam,

Kamil

///Jeszcze raz i dostaniesz bana.

Lenart

Opublikowano

Jak bym dostał np. kopertę z datą śmierci to bym przeczytał i robił to co dalej robiłem, miałbym to głęboko w d****e, a jak by już nadszedł ten dzień to siadłbym sobie spokojnie i czekał na śmierć o.O

Ale ciekawe kto bym mi dostarczył tą kopertę z datą śmierci... :huh:

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Naprawde nie macie nic lepszego do roboty poza takimi niezbyt madrymi tematami ? Nikt z nas nie pozna dokladnej daty swojej smierci ... zadna wrozka czy test typu " ZEGAR SMIERCI" nie podadza wam prawidlowej daty =.=. Zyjcie po prostu chwilą i cieszcie sie ,ze zyjecie a nie gnijecie zakopani w ziemi... Poszukajcie sobie jakichś pasji i rozwijajcie sie.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...