Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedz Na KtóRą Nigdy Nie Znajdziemy Odpowiedzi

warrior17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy chciałbyś wiedzieć kiedy umrzesz ?Czy jeżeli listonosz pewnego poranka przynósł by Ci kopertę z datą twojej śmierci czy otworzył byś ja???

Ja tam nie chce kusić losu i od razu mówię że nie chciałbym tego wiedzieć i nie chcę

@edit nie mogę zmienić ale w tytule powinno być Pytanie na które .....

a0f24c10e34b0c0a.jpg
Opublikowano

To normalne, ja tez nie chcialbym znac daty i godziny swojej smierci.

Ze strony, ktora podal Papa Smurf wynika, ze umre w 2087 roku :P Bede mial wtedy jakies 100lat ;]

• 3 lata później...
Opublikowano

@UP chciał byś wiedzieć kiedy umrzesz ?

@Top chyba większość by nie chciała... ja też nie, zawsze trzeba Carpie Diem ;) a nie tylko jak niektórzy dowiadują się, że mają chorobę i próbują żyć pełną piersią... To nie jest to samo, gdy robisz to bez żadnych "przymusów" po prostu robisz, bo chcesz, a nie dlatego, że masz mało czasu i robisz to bo, np. zawsze chciałeś "to" zrobić...

Takie jest moje zdanie na ten temat ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Ja również bym niechciał znać "daty swojej śmierci " a wogóle "przyszłości" .

Pomogłem ? Daj plusa to nieboli

assasg.png

zama.png

Opublikowano

Ja bym chciał a jak by to było hmm np 2040, nie pasowało by mi. Losowi można pomóc, Kulka w łeb i po sprawie. Są też inne rodzaje śmierci które mi odpowiadają. Największe moje marzenie? Umrzeć. Wiem że większość mi nie uwierzy ale mam dosyć. :)

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Ludzie.. przecież życie jest nic nie warte? Po co się męczyć? Nie lepiej pomóc i się zabić? Tylko skąd wziąć tyle odwagi.

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

@UP bys nie widzial to w "wogule" tez zrobił blad ;X

2012 rok ;d... koniec swiata wtedy wszyscy umrą ... ale kto w to wierzy

@TOP otworzyłbym :)... i ch*j wierze w zycie po smierci i inne takie podobne rzeczy

Opublikowano

@lodzik496:

Życie to największy dar.. Co byś robił nie żyjąc? Nie mógłbyś nawet napisać posta, a co dopiero temat.

@Top:

Ja bym otworzył i się przygotował. Poszukałbym hacków na god-moda i wh żebym widział jak śmierć idzie. Jeszcze bym sobie aima wziął i w heady śmierci walił z noży do rzucania. A jak by nie pomogło to cienko byłoby ze mną...

Ale wziął bym jakiegoś super czita i jak by mnie śmierć kosą zapierdalała to ja bym był nieśmiertelny - To mój plan! Co o nim myślicie?

Opublikowano

Jeśli to prawda to 2012 21grudnia chyba ;d

A tak to nie wiem ;p hyyymmmmm 2091 xD Chyba ale mnie coś/ktoś potrąci to będzie szybciej xD

Logo.JPG

Opublikowano

@YellowViper widzę że Twoje zycie opiera się na pisaniu postów/tematów. Gdybyś przeszedł tyle co ja... przykład. Miałeś kiedyś przystawioną spluwę do skroni? Tak pragnę śmierci ze odpowiedziałem kolesiowi co chciał mnie zabić "Piordol się". Wiem że nie uwierzycie ale cóż, takie jest życie.

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

@lodzik496:

Ja Cię rozumiem. Może nie doświadczyłem tego co Ty, ale też czasem miałem dość.. Aż wreszcie pomyślałem, żeby pierdolić wszystkich i od tej pory się niczym nie przejmuję i chce żyć. Wiem że Tobie może być trudniej, ale lepiej żyć niż nie...

Opublikowano

@YellowViper widzę że Twoje zycie opiera się na pisaniu postów/tematów. Gdybyś przeszedł tyle co ja... przykład. Miałeś kiedyś przystawioną spluwę do skroni? Tak pragnę śmierci ze odpowiedziałem kolesiowi co chciał mnie zabić "Piordol się". Wiem że nie uwierzycie ale cóż, takie jest życie.

A potem przybiegło 5 pawianów i go usmażyli, a wszyscy dookoła wstali i zaczęli klaskać stopami?

Opublikowano

temat 4 lata a modzi jeszcze nie raczyli zmienić nazwy tematu na wyraźną prośbe żałożyciela topicu

n/c

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

@Czarnuch#3:

To miało być śmieszne? Nie wiem.. Było tragiczne... Daruj sobie następnym razem :)

Uważasz, że możesz rzucać się do króla zacnych dowcipów na mpc, jebany białasie?

Opublikowano

HAHAAHAHAHAH!!!!! Taką pompę przez Ciebie złapałem że aż mnie teraz skręca! Mocne ale ok :)

BTW: Twój "żart" akórat nie był śmieszny.. Przynajmniej wg mnie.

EDIT:

Co do Twojego pytania...

Uważasz, że możesz rzucać się do króla zacnych dowcipów na mpc, jebany białasie?

Tak

Opublikowano

@Czarnuch#3 jeszcze się na tym przejedziesz. Jak to mówiłem, nie musicie wierzyć. Bo sam bym nie uwierzył. Takie realia.

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

HAHAAHAHAHAH!!!!! Taką pompę przez Ciebie złapałem że aż mnie teraz skręca! Mocne ale ok :)

BTW: Twój "żart" akórat nie był śmieszny.. Przynajmniej wg mnie.

To nie był żart, a odpowiedź na głupi post pewnego użytkownika, ale powinieneś się domyślić używając łba.

EDIT:

Co do Twojego pytania...

Tak

+

@Czarnuch#3 jeszcze się na tym przejedziesz

46148445225lolad0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...