Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ChestShop - nie mogę kupować rzeczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem niemoge kupywac rzeczy (mam wszystko dobrze napisane na tabliczce) kase tez mam a jak sprzedaje (itemek zabiera) lecz kasy niedodaje :/ PROSZE POMOCY (tak mam op) wpisuje tak:

Adminshop

1

b 20

1

Noi niemoge kupic a kase mam..

Adminshop

1

s 50

1

Sprzedawac moge lecz niedostaje kasy 8S

PLS POMOCY

ps. oczywiscie odwdziecze sie

Opublikowano

Napisz jakich pluginów używasz do tej ekonomi i daj jakieś ss :P

Ja do ekonomi polecam ci plugin iConomy :) 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Nie lepiej sklep zrobić dzięki pluginu essentials ?

Tabliczkę postawiasz

1 linijka " [sell] "

2 linijka " ILOSC "

3 linijka " ID "

4 linijka " $koszt " np. $30

To samo z kupowaniem tylko że w pierwszej linijce [buy]

Opublikowano

Moje pluginy to: TimTheEnchanter ,Citizens world edit NoPL dragoTeleport ColoredSigns mcore plotMe multiverse-core permissionsEx world guard jail chatclear openinv chestshop clearlag infinitydispenser autosaveworld holographicdisplays essentials essentialsprotect essentials spawn otherdrops azrank authme essentialschat factions combatlog randomlocation

a co do tego ze w essentials to nie. poniewaz chodzi mi o sprzedawanie enchantowanych itemkow a to umozliwia tylko ChestShop :/

Opublikowano

Moje pluginy to: TimTheEnchanter ,Citizens world edit NoPL dragoTeleport ColoredSigns mcore plotMe multiverse-core permissionsEx world guard jail chatclear openinv chestshop clearlag infinitydispenser autosaveworld holographicdisplays essentials essentialsprotect essentials spawn otherdrops azrank authme essentialschat factions combatlog randomlocation

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...