Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dot. Paysafecard.

Przykładowo jest taka sytuacja - ktoś płaci mi za coś kodem psc 50 pln. Nie mogę go od razu wykorzystać, bo nie mam takiej potrzeby. Osoba która mi ten kod dała nadal go zna i może go wykorzystać. Mogę ten kod jakoś zabezpieczyć żebym tylko ja mógł z niego korzystać?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz założyć konto na mypaysafecard i wpisać tam ten kod. Tworzy się taki wirtualny portfel i jak potrzebujesz to kupujesz. :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Możesz założyć konto na mypaysafecard i wpisać tam ten kod. Tworzy się taki wirtualny portfel i jak potrzebujesz to kupujesz. :)

I tego kodu co wpisałem w mpsc nie da się już wykorzystać? I czy z tego portfela mogę przelać kase na inny portfel?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kod jest wtedy nie ważny i jak chcesz gdzieś zapłacić to się logujesz, przelewać ani zamieniać z powrotem na kod się nie da.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Po wpisaniu kodu, jest on bezwartościowy. :) A jeśli chodzi o przelanie pieniędzy na inny portfel to nie mam pojęcia.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Masz portfel na stronie PSC. :P

Wpisujesz, a jak będziesz chciał płacić PSC np. na Steam to po przekierowaniu logujesz się i już.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...