Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

End of Season Rewards and New Master Tier

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłapałem takie info o nagrodach za sezon 4 ... i interesująca jest jedna rzecz, mianowicie screen u dołu z napisem " BE VICTORIOUS ". Czyżby była to Morgana? A może to tylko kolejny pic. Chociaż może Zyra, ona ma tak ułożone włosy na oczy. 

http://eune.leagueoflegends.com/en/competitive/end-season-rewards-and-new-master-tier

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może być morgana w tym sezonie bardzo grywalna postać , Dlaczego muszą nam to robić :P teraz będzie myślenie jaki to bedzie skin i do kogo ... 

Opublikowano

Ja stawiam właśnie na Morganę/Zyrę. Gdyby to była Morgana, byłbym wniebowzięty, mój najlepszy support w tym sezonie. Ale do Golda mi daleko z S V.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Graj te rankedy :P Też bym był szczęśliwy gdyby była to Morgana też mój ulubiony support . Chyba że to będzie ktoś inny :D

Opublikowano

Raczej Morgana, chcę Morganę. :< Ma takie uszy jak ona na tym arcie, więc pasuje do niej. Czekam z niecierpliwością.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Na innej stronie pisali że potwierdzone info że ashe (niby gdzieś się wylało) + pasuje do zdjęcia be victorious (kawałek kaptura na czole i włosy blondi), tak więc wszysto się zgadza że to ashe

Opublikowano

Nervarien już wie.  :P

1995714089958801237644.png

Na pewno Riot mu powiedział BEKA

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Na pewno Riot my powiedział BEKA

Jaki riot ... o_O ?? Info od Boga i tyle :P a tak serio to ma tą koronę a owa korona widnieje na jej 3 skinach to można sie domyśleć .

Opublikowano

Mi się wydaje, że może to być Evelyn. Jak już widać na zdjęciu ta postać ma elfie uszy, a jedyne postacie które mają elfie uszy w grze to Janna, która ma już Victorius skina za 1 czy tam 2 sezon a drugą jest właśnie Evelyn. Dodatkowo postać jest dość grywalna, bynajmniej była przed nerfem, szczególnie na rozgrywkach esportowych. Jeszcze widać, że na tym zdjęciu postać ma krótkie/postawione do góry włosy co by pasowało do Eve, bo Morgana ma długie opuszczone

Porównajcie sobie to zdjęcie z tym nowym skinem: 

9335814089968921142180.png

Na pewno bardziej wolałbym skina do Eve niż do Morgany ^^

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że może to być Evelyn. Jak już widać na zdjęciu ta postać ma elfie uszy, a jedyne postacie które mają elfie uszy w grze to Janna, która ma już Victorius skina za 1 czy tam 2 sezon a drugą jest właśnie Evelyn. Dodatkowo postać jest dość grywalna, bynajmniej była przed nerfem, szczególnie na rozgrywkach esportowych.

Porównajcie sobie to zdjęcie z tym nowym skinem: 

9335814089968921142180.png

Na pewno bardziej wolałbym skina do Eve niż do Morgany ^^

Morgana też ma na 4 skinach takie uszy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...