Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczepionki w wieku 18 lat

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idziesz do ośrodka zdrowia z wezwaniem.

Tłumaczysz o wszystkim pielęgniarce, a ona idzie do rejestracji po zaświadczenie o tym, że jesteś świadom swojej decyzji itp.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wy to sobie jaja robicie. Tyle osób miało tę szczepionkę i żyją. Jak ty w wieku 18 lat nie masz jaj, żeby zgłosić się po zastrzyk, którego zrobienie zajmuje do 5 sekund, to lepiej zostań w domu i graj w gierki na komputerze, bo nic z ciebie nie będzie. Serio, dbanie o zdrowie to jedno, ale ty jesteś po prostu śmieszny. Poczekaj rok na komisję, jak się wtedy będziesz musiał do gaci rozebrać i im powiesz, że się boisz, to od śmiechu budynek jebnie.

Opublikowano

Wy to sobie jaja robicie. Tyle osób miało tę szczepionkę i żyją. Jak ty w wieku 18 lat nie masz jaj, żeby zgłosić się po zastrzyk, którego zrobienie zajmuje do 5 sekund, to lepiej zostań w domu i graj w gierki na komputerze, bo nic z ciebie nie będzie. Serio, dbanie o zdrowie to jedno, ale ty jesteś po prostu śmieszny. Poczekaj rok na komisję, jak się wtedy będziesz musiał do gaci rozebrać i im powiesz, że się boisz, to od śmiechu budynek jebnie.

Jedyne co, to obawiam się o swoje zdrowie. 

Zastrzyków się nie boję, w szczególności że krew oddaję  - moje pytanie jest po prostu JAK UNIKNĄĆ GRZYWNY OD SANEPIDU.

Idziesz do ośrodka zdrowia z wezwaniem.

Tłumaczysz o wszystkim pielęgniarce, a ona idzie do rejestracji po zaświadczenie o tym, że jesteś świadom swojej decyzji itp.

Następnie moje oświadczenie idzie do sanepidu, po czym przychodzi do mnie wezwanie do szczepienia z grzywną 500 zł.

Ja dziękuję taki interes - chcę to załatwić bez drogi sądowej i spraw z sanepidem.

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...