Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaczki NON - Premium

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oprócz tego bardzo polecam t-150. Mój kolega który gra bez premium i bez konta premium zarabia właśnie nim. Częściej przeżyje niż na kv-1s i... dużo tańsze pociski.

Opublikowano

Mi się osobiście dobrze zarabiało T1 HT zanim kupiłem premium tanka. 

@Edit

Polecam róznież ELC Amx

Opublikowano

Z premką tak.

Na serio Juri zaraz wyjedzie tu z tekstami, że on to 30k KV-1 bez premki co bitwę, ale to po prostu absolutna przesada. 15-20k to bardzo dobra bitwa.

Opublikowano

@Fireho

Przeciętna bitwa takiego ,,Buraczka" To 5-10k. Czasem się trafi fartowna bitwa to 10k+

A przeciętna bitwa takiego co ma 3-4k bitew to 10-15k.

Z premką + misje możesz wyciągnąć więcej, ale to zależy od twoich umiejętności.

Opublikowano

@KaPi666 Problem polega na tym, że po takiej bitwie wyrzuci cie na VII i tam nic nie zrobisz - jesteś wolny, 120 peny i niezbyt celny, twój pancerz nie robi żadnego wrażenia. Za nic nie dasz rady wyciągnąć 10-15k.

Opublikowano

@KaPi666 Rozmawiamy o czołgu do zarabiania, a więc gold ammo w tym wypadku odpada. Od boków nie zajedzie bo za wolny.

Opublikowano

@marvelus113 Chyba z premką, wszyscy tutaj przesadzają podając zarobki swoich ulubionych czołgów. Ale sam BDR to zarabiania jest ok, dobry czołg.

Opublikowano

Ja hellcata używam do zarobku z bitwy wychodze średnio po 15k przy okazji nauczyłem się jak grać medami i tedekami mobilnymi bo hellcat to taki medo-tedek.

Oczywiście nie polecam tego czołgu nowym ani tym bardziej osobą co grały tylko tedekami kampiącymi lub też tylko htekami.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Hellcat dostanie sporego nerfa, więc raczej nie ma sensu go robić ani kupować.

Opublikowano

O ja prdl póki ja jakiś czołg kupie 6+ Tier miną wieki... nie licząc moduły..

Hellcata mam w garazu na pamiątkę i nim gram jak nie mam kasy.. ale co mi z tego 10 - 15 K na bitwe jak nie starczy na nic, cały czas stoje w miejscu z kasą (300K), jak kupie moduł albo załoge to już kasa ucieka.. szkoda, Wot to fajna gierka, ale nie da sie w nią grać tak za free..

Opublikowano

@Matkimen O to chodzi, o nakłonienie cie do wydania pieniędzy. Ale za chwilę będą misje w których można wygrać KV-220(bardzo dobra premka V) i Type 62(prem light VII), więc jak ostro pograsz przez ten miesiąc to problemy z kasą znikną.

Opublikowano

@Matkimen O to chodzi, o nakłonienie cie do wydania pieniędzy. Ale za chwilę będą misje w których można wygrać KV-220(bardzo dobra premka V) i Type 62(prem light VII), więc jak ostro pograsz przez ten miesiąc to problemy z kasą znikną.

W sumie to Wot jedną z najmniej wymagających gier do płacenia wśród darmówek ;d

Opublikowano

A w następnej bitwie rzuci na VII i nic nie zrobisz. To jest problem. Albo osiągnięcie takiego wyniku zostanie uniemożliwione z przyczyn niezależnych od ciebie, jak np. artyleria, noobteam, wrogi noobteam(za szybko front się przesuwa) i innych. Nie jest problemem osiągnięcie takiego wyniku, tylko stałe osiąganie go.

Opublikowano

A w następnej bitwie rzuci na VII i nic nie zrobisz. To jest problem. Albo osiągnięcie takiego wyniku zostanie uniemożliwione z przyczyn niezależnych od ciebie, jak np. artyleria, noobteam, wrogi noobteam(za szybko front się przesuwa) i innych. Nie jest problemem osiągnięcie takiego wyniku, tylko stałe osiąganie go.

5327zs.jpg

ja praktycznie dzisiaj caly dzien tak wyciagam nw czemu mimo ze jest 40% na wygrana. :D

image.png

Opublikowano

Ale wszystko na V tierze. Po takiej bitwie wyrzuci na VII, a tam już tego nie osiągniesz.

Opublikowano

A zwłaszcza jak trafisz na siemke, która jest na VI tierze ..

Siemka się dinguje od KV-1. Wystarczy się skątować.

Najlepiej te 20 zł zainwestować w Churchilla III, który ma ograniczony MM i spamerskie działko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...