Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie air max za 600 złotych sobie kupić?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zastanawiam się jeszcze nad zarobieniem troszkę, ale szkoda by było wydanych pieniążków jakby się zniszczyły albo ktoś ukradł :/
Opublikowano

Zastanawiam się jeszcze nad zarobieniem troszkę, ale szkoda by było wydanych pieniążków jakby się zniszczyły albo ktoś ukradł :/

kto ci buty ukradnie? no chyba. że...

Opublikowano

Jakby wszyscy tak myśleli to nikt by nic nie kupował bo przecież samochód czy rower też można ukraść prawda :D?

Bierz te za 600+ są naprawdę ładne :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nike Air Max 90 og za swoje dalem 460 wiec za 500 spokojnie wyrwiesz. Jak dla  mnie to najlepszy model a kolorystyka jaka chcesz xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zamów od chińczyka za 200 zł z przesyłką :D Jest w ciul modeli i kolorów a ludzie gadajo że wygodne i jakościowo jak oryginał ;) Widziałem takich kilka par na żywo i nie da się ich odróżnić od oryginału ;D Ale skoro jesteś burżujem i nie żal Ci kasy to proponuję te http://allegro.pl/nike-air-max-90-sneakerboot-206-t-eu-44-cm-28-i4473129511.html lub zwykłe 90. Te są spoko, wszystko zalezy od gustu, a 90 chyba pasują do wszystkiego chyba że są różowe lub mają jakies inne pstrokate kolorki  8S Ale i tak nadal zachęcam do kupna chińczyków  :P

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Zamów od chińczyka za 200 zł z przesyłką :D Jest w ciul modeli i kolorów a ludzie gadajo że wygodne i jakościowo jak oryginał ;) Widziałem takich kilka par na żywo i nie da się ich odróżnić od oryginału ;D Ale skoro jesteś burżujem i nie żal Ci kasy to proponuję te http://allegro.pl/nike-air-max-90-sneakerboot-206-t-eu-44-cm-28-i4473129511.html lub zwykłe 90. Te są spoko, wszystko zalezy od gustu, a 90 chyba pasują do wszystkiego chyba że są różowe lub mają jakies inne pstrokate kolorki  8S Ale i tak nadal zachęcam do kupna chińczyków  :P

Kupowanie podjebek jest tak żałosne.. 

Po pierwsze podjebki nie mają systemu air tylko plastik od którego możesz co najwyżej dostać płaskostopia albo innego zwyrodnienia xD

http://www.runcolors.pl/pl/product/air-max-90-br-2

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kupowanie podjebek jest tak żałosne.. 

Po pierwsze podjebki nie mają systemu air tylko plastik od którego możesz co najwyżej dostać płaskostopia albo innego zwyrodnienia xD

http://www.runcolors.pl/pl/product/air-max-90-br-2

Aha czyli jak kupie buty poniżej 600 zł to mam płaskostopie ciekawe. Nosze tanie buty od kiedy pamiętam i miewam się dobrze. Według mnie żałosne jest szpanowanie bucikami za pieniążki mamusi, chyba że sami zarabiacie na życie i zarabiacie na tyle dobrze że kasa wam z dupy sterczy i buty za 600 zł to nic takiego ( ja osobiście wolałbym rower, konsole, sprzęt siłowy ) :rolleyes:  A i zaznaczam że potrafię się ubrać i w moich 3 x tańszych ciuchach nierzadko wyglądam lepiej od wystrojonych za 2 tysie pedzi. Oczywiście jest to tylko moje zdanie, nikogo nie obrażam i nie mówie że buty za 600 zł sa złe ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Szkoda pieniążków to na buty za 600 złotych, które kosztują tyle, tylko dzięki nazwie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Aha czyli jak kupie buty poniżej 600 zł to mam płaskostopie ciekawe. Nosze tanie buty od kiedy pamiętam i miewam się dobrze. Według mnie żałosne jest szpanowanie bucikami za pieniążki mamusi, chyba że sami zarabiacie na życie i zarabiacie na tyle dobrze że kasa wam z dupy sterczy i buty za 600 zł to nic takiego ( ja osobiście wolałbym rower, konsole, sprzęt siłowy ) :rolleyes:  A i zaznaczam że potrafię się ubrać i w moich 3 x tańszych ciuchach nierzadko wyglądam lepiej od wystrojonych za 2 tysie pedzi. Oczywiście jest to tylko moje zdanie, nikogo nie obrażam i nie mówie że buty za 600 zł sa złe ;)

Chodzi o to, że w podróbkach er maxów mas taki plastik. Czytaj ze zrozumieniem. Szpanowanie? Nie zaglądaj komuś do portfela. 

A to, że ktoś ma nadzianych rodziców to co ma nie korzystać :D

Proszę Cię ;)

,,Wyglądasz lepiej'' no właśnie to tylko twoje zdanie.

Szkoda pieniążków to na buty za 600 złotych, które kosztują tyle, tylko dzięki nazwie.

Spam.

http://www.runcolors.pl/pl/product/air-max-1-fb-woven

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nosze tanie buty od kiedy pamiętam i miewam się dobrze. Według mnie żałosne jest szpanowanie bucikami za pieniążki mamusi, chyba że sami zarabiacie na życie i zarabiacie na tyle dobrze że kasa wam z dupy sterczy i buty za 600 zł to nic takiego ( ja osobiście wolałbym rower, konsole, sprzęt siłowy ) :rolleyes:  A i zaznaczam że potrafię się ubrać i w moich 3 x tańszych ciuchach nierzadko wyglądam lepiej od wystrojonych za 2 tysie pedzi. Oczywiście jest to tylko moje zdanie, nikogo nie obrażam i nie mówie że buty za 600 zł sa złe ;)

Nie równaj każdego do siebie. I przestań tak się denerwować i wyzywać ludzi od p****ów tylko dlatego, że mają więcej pieniędzy od Ciebie.

@top

Autorze może napisz w czym gustujesz, bo teraz każdy będzie podawał swoje ulubione modele, a żaden Ci może nie przypaść do gustu. W dodatku ten z posta kolegi wyżej wygląda jak damski.

//@down

Kolegą twoim nie jestem, a historii swojego życia opisywać nie musiałeś bo to nie forum smutneżale.pl tylko mpcforum.

Opublikowano

Nie równaj każdego do siebie. I przestań tak się denerwować i wyzywać ludzi od p****ów tylko dlatego, że mają więcej pieniędzy od Ciebie.

@top

Autorze może napisz w czym gustujesz, bo teraz każdy będzie podawał swoje ulubione modele, a żaden Ci może nie przypaść do gustu. W dodatku ten z posta kolegi wyżej wygląda jak damski.

Panie kolego, zacytuj fragment gdzie napisałem że mam mało pieniędzy. Dla wiadomości tanie buty nie oznaczają że jestem ubogi, może po prostu szanuje to co mam i nie potrzebuje się tym przechwalać - nie wpadłeś na to mądralo? Wygląd zazwyczaj ukazuje nam stan majętności - zazwyczaj... Mam znajomego który ma 2 pary spodni, ze 3 bluzy, w tym jedna podarta a gdybyście zobaczyli jego chatę i miejsca jakie odwiedził nigdy byście nie uwierzyli że to wszystko jest jego. Zacytuj mi również fragment w którym wyzywam ludzi. Umiem rozpoznać pedała, to nie jest takie trudne więc nie wyzywam lecz stwierdzam że ktoś jest gejem, to nie jest obraza lecz określenie człowieka o homoseksualnej orientacji. Tyle mam do powiedzenia. 

PS: W pewnym czasie mój ojciec zarabiał bardzo dużo, mógłby mi wtedy z wypłaty spokojnie kupić komputer, telewizor, motor czego bym sobie zażyczył bo było go na to stać, ale na szczęście tego nie robił, i nie wyrosłem na rozrzutne dziecko, co dostanie pieniądze i od razu leci z nimi do sklepu z ciuszkami. Po prostu szanuje to co mam. Oczywiście nie płacze o podarte spodnie czy zepsute słuchawki ale nie wydaje na coś co jest zbędne ;) Tak jak mówiłem, róbcie z kasą co chcecie, kupujcie buty nawet po 2 tysiące, mnie to nie obchodzi, propozycja tańszych butów was nie interesuje? Trudno, po co drążyć temat. 

Edit: @down idąc tym tokiem myślenia ty spamujesz już po raz trzeci ;) Aa i zapomniałem dodać że mógłby kupić to WSZYSTKO z jednej wypłaty :) Dolicz do tego pieniądze potrzebne na życie a potem coś licz. Nie nie były to 4 kafle, ale patrząc teraz na polską gospodarkę to i to byłoby dużo :D

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Panie kolego, zacytuj fragment gdzie napisałem że mam mało pieniędzy. Dla wiadomości tanie buty nie oznaczają że jestem ubogi, może po prostu szanuje to co mam i nie potrzebuje się tym przechwalać - nie wpadłeś na to mądralo? Wygląd zazwyczaj ukazuje nam stan majętności - zazwyczaj... Mam znajomego który ma 2 pary spodni, ze 3 bluzy, w tym jedna podarta a gdybyście zobaczyli jego chatę i miejsca jakie odwiedził nigdy byście nie uwierzyli że to wszystko jest jego. Zacytuj mi również fragment w którym wyzywam ludzi. Umiem rozpoznać pedała, to nie jest takie trudne więc nie wyzywam lecz stwierdzam że ktoś jest gejem, to nie jest obraza lecz określenie człowieka o homoseksualnej orientacji. Tyle mam do powiedzenia. 

PS: W pewnym czasie mój ojciec zarabiał bardzo dużo, mógłby mi wtedy z wypłaty spokojnie kupić komputer, telewizor, motor czego bym sobie zażyczył bo było go na to stać, ale na szczęście tego nie robił, i nie wyrosłem na rozrzutne dziecko, co dostanie pieniądze i od razu leci z nimi do sklepu z ciuszkami. Po prostu szanuje to co mam. Oczywiście nie płacze o podarte spodnie czy zepsute słuchawki ale nie wydaje na coś co jest zbędne ;) Tak jak mówiłem, róbcie z kasą co chcecie, kupujcie buty nawet po 2 tysiące, mnie to nie obchodzi, propozycja tańszych butów was nie interesuje? Trudno, po co drążyć temat. 

Komputer? z 4 kafle zarabiał? Cienko coś. 

Chłopak zapytał się o er maxy, a Ty wyjechałeś z czymś bezsensownym więc to co piszesz to czysty spam.

http://www.runcolors.pl/pl/product/air-max-90-jacquard-1

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

moze nie są to ajer maksy no ale tez wygodne

f0dc0a01e885.jpg

4 zł za sztuke

czyli jak chcesz 1 pare to 8 złotych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...