Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę grafikiem

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem szczerze że prace bardzo przyjemne dla oka  brak zbędnych elementów jest wszystko co potrzeba.  Polecam 

Opublikowano

Grafik który nie ma własnej inwencji twórczej tylko bierze i nie oszukujmy się kopiuje czyjąś pracę, to dla mnie żaden grafik. 

Robisz dokładnie jak Kurlz tylko od robi kopię zielska i King Sory, a ty znowu Wrednej ;) Zresztą Kurlz też nie oszczędził łapnąć stylu Wrednej ;) 

Nie polecam! 

Opublikowano

Tak jak napisała @Wredna, jest to składka paru szablonów.
Ale to nie jest istotne, istotne jest to że Twoje umiejętności ograniczają się jedynie do sklejenia, a jakość pracy zależy tylko i wyłącznie od tego jakie elementy skleisz, brak jakiegokolwiek ruszenia głową w kierunku wyostrzenia czy coś, ale to i tak jest nic przy "wyśrodkowaniu" napisu w tej pracy : http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3239414089838571069326.jpg , może to "zabrzmi" prymitywnie jak na 2014 rok, ale tutaj nawet mierząc linijką byś uzyskał lepszy efekt.

PS. Dlaczego pokazałeś tylko dobre prace a chujni typu logowanie dla Nestium już nie?

0VPaRnd.png

Opublikowano

hmm powie mjedno to nie sa moje prace ja je tylko oferuje bo mi sa niepotrzebne a w dziale niemozna oferowac grafiki to robie to w inny sposob ;p

to po co piszesz "zostane grafikiem"? powinieneś napisać "zastąpię wujka google, znajde Wam czyjeś prace".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...