Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako Ze Lubie pvp chce napisac temat:) Mam Glaviera 57lvl ( 28K SP) i chce zrobic bladera tzn na pvp walczyc raz blader a raz glavier. Oplaca sie czy nie? bo moj kumpel na wyzyszym lvl ( isro) mial galviera/bowa i na ++70lvl nie mogl podwyzszyc skilli ani dodac;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo jest limit mastery. teraz na 110 lvl jest chyba 330 limitu.

czyli mozesz wybrac u chinola 3 drzewka po 110lvl mastery.

albo np 6 po 55mastery itd.. on pewnie dal bow/glavier/light/fire i cos jeszcze i mu nie starczylo..

na poczatek polecam robic normalne buildy , jak tam masz glaviera to fire i light. a dual buildy kiedys sobie przetestuj..

sygna1o.jpg

Opublikowano

no bo jak wcześniej dawałeś w full str i nagle sobie nuki dodajesz to nic dziwnego, że po 1k bijesz. Dual weapon się nie opłaca ;). Mój kumpel jechał na dualu do 95 lvl i potem zdecydował, że jednak jest to mało opłacalne.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

nuki z full str? normalny jestes?:|

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Ale, ja widziałem filmik jak koleś bicheon/hekuskal, jechał na takiej zasadzie że bicheonem lurował, a glavią porozpierdzielał all.

Opublikowano

Nie śmiej się D&G :P Kiedy 1 raz grałem w silka miałem to samo :P

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92