Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta TS3 pod Twój serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owszem mieli innego lidera bo Pivot'a wydymali wtedy i zrobili fuzje z inną gildie hahaha no widzę jakie Ty info posiadasz ^^ ale wiesz co nie wspomniałeś o Hazym nic :) dlaczego? Znudziło Ci sie oczerniać os. która dla Cb tyle robiła?

Opublikowano

Owszem mieli innego lidera bo Pivot'a wydymali wtedy i zrobili fuzje z inną gildie hahaha no widzę jakie Ty info posiadasz ^^ ale wiesz co nie wspomniałeś o Hazym nic :) dlaczego? Znudziło Ci sie oczerniać os. która dla Cb tyle robiła?

Oczerniać ? ja stwierdzam fakty okradał i taka jest prawda ja swojego zdania nie zmienie zresztą ty też więc ja nie wiem co ci to da że będziemy tutaj o tym pisali...Może satysfakcje ?

Opublikowano

Człowieku jakie fakty Ty nie wiesz jak to było to pierwszy kogo okradł Haze czy Warzyw nikt nikomu nic nie udowodnił brak daty, udowodnili tyle że wzajemnie się okradli i tyle w temacie . Podsumowując jestes zerem takim totalnym zerem ! Haze zapierda*ał w grze/forum jak głupi żeby Ci tych ludzi ściągnąć a Ty teraz takie rzeczy piszesz wstyd ! zero Honoru ! jakiegokolwiek szacunku dla os. pomagającej CI ...Dobra ja kończę tu spamić bo tylko z gar-szam się pisząc z Tb Hanys ^^

Opublikowano

Człowieku jakie fakty Ty nie wiesz jak to było to pierwszy kogo okradł Haze czy Warzyw nikt nikomu nic nie udowodnił brak daty, udowodnili tyle że wzajemnie się okradli i tyle w temacie . Podsumowując jestes zerem takim totalnym zerem ! Haze zapierda*ał w grze/forum jak głupi żeby Ci tych ludzi ściągnąć a Ty teraz takie rzeczy piszesz wstyd ! zero Honoru ! jakiegokolwiek szacunku dla os. pomagającej CI ...Dobra ja kończę tu spamić bo tylko z gar-szam się pisząc z Tb Hanys ^^

No ja także nie pozdrawiam bo gówno wiesz.

Ps.Podaj swój nick który miałeś na TS ? chce wiedzieć z kim pisze hah.

Opublikowano

Nie Twoja sprawa z kim piszesz :) mogę Ci powiedzieć tyle że był taki czas że tworzyłem poradniki z Haze dlatego wiem że to solidny człowiek dotrzymuje słowa i zawsze kończy swoją robotę, a teraz domyśl się kto ja jestem :3 

Opublikowano

Nie Twoja sprawa z kim piszesz :) mogę Ci powiedzieć tyle że był taki czas że tworzyłem poradniki z Haze dlatego wiem że to solidny człowiek dotrzymuje słowa i zawsze kończy swoją robotę, a teraz domyśl się kto ja jestem :3 

Widzisz jesteś pewnie jego kolejnym przydupasem z gildi dlatego boisz się powiedziec kim jesteś...

Opublikowano

Hahahahahaha przydupasek to możesz mówić do Pitera a potem zmienić TS i nie mówić mu o tym hahahahaha tyle potrafisz wykorzystać ludzi i ich olać ! Prawdziwy Hanys :3

Opublikowano

Zamknać już te pysku noname ip na pw i odjebani jesteście wielkie hakery z mpc.

Grzesia polecam solidny chłopak

Opublikowano

Prócz tego że funfluje się z baranami to spoko. Polecam bo w 2012 robił mi ts i było all git.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...