Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUT/GM/TGM/MOD 2 PODANIE !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Mam na imię Damian i mam 16 lat. Próbuję od dłuższego czasu znaleźć posadę na jakimś porządnym serwerze metin2, troszkę mi to nie wychodzi ale w tym temacie spróbuję kogoś przekonać aby przyjął mnie do swojego teamu !

Doświadczenie jakie posiadam ;

W metina gram już kupę czasu, moja kariera zaczęła się na serwerze arkantes, na którym wbiłem 70 lvl ; o. Po czym dostałem bana za "czity", których nie używałem . Wtedy właśnie skończyłem z PL-em i przerzuciłem się na serwery prywatne. Moim pierwszym prywatnym serwerem był serwer AvalonMT2 na którym grałem ninją daggerem i wbiłem tam 86 lvl (is power) ;D. Po czasie znudziło mi się granie na czyichś serwerach i stworzyłem swój pierwszy serwer hamachi MortalMT2, który padł po 1 dniu. Nie poddałem się, więc drugie podejście postawiłem serwer pliki 2006 zaprosiłem kolegów zrobiłem amatorski gp na youtuba a że serwer był pvp to grało na nim trochę osób i właśnie wtedy zaczęło się kombinowanie obejrzałem 129318 filmów na youtubie, czytałem poradniki na mpc i próbowałem stworzyć swoje pliki, nabrałem dzięki temu troszkę doświadczenia, więc w tych łatwych sprawach bardzo chętnie pomagał bym technikom.

Dobra więcej informacji podam na gg, które będzie podane niżej lub pw bo nie chcę się tak rozpisywać, bo komu będzie chciało się to czytać ; ooo.

Oferta;

-Pomoc na forum, ts3, fp na fb,

-pomoc graczom,

-pomoc na serwerze przy tworzeniu eventów itp,

-Dobry kontakt z graczami,

-Duża ilość spędzanego czasu na ts3, serwerze i forum, ponieważ zaczęły się wakacje i będę miał bardzo dużo czasu, a lubię przesiadywać po nocach ;D.

I znowu napiszę więcej na pw lub gg, które podam niżej.

Moje oczekiwania;

-Administracja z mega poczuciem humoru !

-Poważnego projektu nie na tydzień !

I to raczej tyle tak w skrócie tyle mi wystarczy.

Kontakt;

GG; 38203082

PW

lub skype dyndalek1211

Pozdrawiam ludzi, którym zachciało się poczytać moje wypociny !

Opublikowano

po co komu twoje doświadczenie z metinem skoro piszesz 'podanie' o gma, etc..?

btw. aż mnie oczy bolą, ale ok. jak można pisać kropkę po emotce, spacja, znaki interpunkcyjne etc. JAK?..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Z opisu wynika jaki mam staż z tą grą, więc nie wiem o co się czepiasz .. Grałem za czasów starego pl-a i gram do tej pory, więc mam dużo pomysłów, które będzie można wprowadzić na serwer na który by mnie przyjęto .. Kropkę po emotce? No i co z tego piszę jak mi się podoba. Z ortografią nie mam najmniejszych problemów, a że napisałem kropkę po emotce, wielkie mi halooo! ; o Pozdro i poćwicz, pis joł ! 

Opublikowano

Z opisu wynika jaki mam staż z tą grą, więc nie wiem o co się czepiasz .. Grałem za czasów starego pl-a i gram do tej pory, więc mam dużo pomysłów, które będzie można wprowadzić na serwer na który by mnie przyjęto .. Kropkę po emotce? No i co z tego piszę jak mi się podoba. Z ortografią nie mam najmniejszych problemów, a że napisałem kropkę po emotce, wielkie mi halooo! ; o Pozdro i poćwicz, pis joł ! 

Łatwo Cię sprowokować, a o to chodzi gamoniu, że nikt nie czyta i nikogo nie obchodzi twój staż w grze, plu, tylko doświadczenie z administracją. Jak Ci się podoba mówisz? Jestem ciekawy kto weźmie osobę, która pisze tak (shoutbox, posty):

"no hejqq ziomki ;D. co u was ? . ja aktualnie w dolince siedze patrze bota. ; p . chyba na WH ale nie zbanuje . ;v. dobra ide sobie pododawac itemki ^ ^ . ; o o pOzdro ! ; o . "

Ale co ja będę się kłócił z osobą która ma poziom cebulaczka. Co mam poćwiczyć? Nic nie muszę. Bye! :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No nie wiem czy tak łatwo, ale jeżeli ktoś mnie "hejtuje", a sam nic nie potrafi to prosze ... Bez przesady raz na kiedy wyśle takową emotke i co z tego? Chyba po to są te emotki tak? Dodam itemki tak? Wiadomo że swoją pracę wykonywał bym sumiennie, byłem już przyjęty na pewien serwer, ale odszedłem ponieważ był taki 1 w administracji, który ostro wyprowadzał mnie z równowagi, nic nie robił a uważał się za najlepszego .. 

PS. Znajomość gry, jak i komend mam wysoką. 

Opublikowano

Mi tam się podanie bardzo podoba. :D

Polecam gościa pomimo tego że mnie wkurwia (chyba tylko mnie :(. no cóż.... xD ) Jakby nie patrzeć polecam :p

Specjalista
Opublikowano

Szczerze to mnie takie coś odpycha,c**j wie ile masz czasu itp,piszesz że do 3-4,a szkoła ?

Lepiej ją zalewać dla jakiegoś serwera?

Też to wygląda na takiego "nou-lajfa",a takich osób nie chciałbym mieć w teamie.

Mnie takie coś nie zadowala,nw jak inni na to patrzą każdy ma swoje zdanie.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Twoje podanie nie jest przekonujące bo wydaje mi się że jest w nim napisane tyle bajek ile Andersen również zdążył napisać. 16 ok , ale wątpię aby rodzice w takim wieku kiedy masz szkołę pozwolili Ci do 3-4 rano siedzieć przy kompie. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Mam na imię Damian i mam 16 lat.   I w tym momencie już się spaliłeś klocki lego lepsze niż pc, szkoła nie gry pozdrawiam 

"W metina gram już kupę czasu"      jprd^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...