Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Dzis gdy postanowiłem zagrac na PLu odpalam instalke i wyskakuje mi blad blad5.jpg dodam ze mam Viste i wczesniej tego bledu niebylo

Co sie moglo stac? o.O

Z góry dzieki za pomoc + i 5

bez żadnych połnagich/nagich babke w sygnie

Opublikowano

Ściągnij od nową instalkę ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ściągnij od nową instalkę ^^

Obawiam sie ze to g***o pomoze bo mam 2 i zadna niechce sie odpalic.. ale sproboje i dam edit

Opublikowano

Uruchom plik instalacyjny w zgodności z XP SP3 i jako admin. Zadziała bo też miałem takie problemy na viscie. Po zainstalowaniu gry (nie instaluj na c bo to masakra) gr też uruchamiaj jako admin.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Uruchom plik instalacyjny w zgodności z XP SP3 i jako admin. Zadziała bo też miałem takie problemy na viscie. Po zainstalowaniu gry (nie instaluj na c bo to masakra) gr też uruchamiaj jako admin.

Mógłbys mi to jakos wyjasnic? Mozna powiedziec ze w tych sprawach jestem zielony :huh:

Opublikowano

Kliknij Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) na na pliku instalatora, wybierz właściwości i przejdź do zakładki zabezpieczenia. W niej ustawo opcje uruchamiania w trybie zgodności z windows xp sp3 i niżej zaznacz, by uruchamiał jako administrator. Simple.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Kliknij Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) na na pliku instalatora, wybierz właściwości i przejdź do zakładki zabezpieczenia. W niej ustawo opcje uruchamiania w trybie zgodności z windows xp sp3 i niżej zaznacz, by uruchamiał jako administrator. Simple.

Jak chce zaznaczyc aby uruchamial jako administarator niemoge wogole kliknac w to pole ;d jak zanaacze tak jak mowisz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...