Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghbsys

Mateuszq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

ale mu pomogłeś ...

on pyta kiedy wyjdzie pewnie dla tego że chce mieć go cały miesiąc a nie tak że kupi vipa a dopiero po 20 dniach wyjdzie do CA ...

Opublikowano

Chodzi mi dokladnie o to co powiedzial pan up.

Na stronie pisze ze jest z 31.03 ale jak wchodze w ten temat to ostatni uptead hacka byl w 28.02...

Opublikowano

Enzil mam ten sam problem.Tego cheata uruchamia sie przez Team.exe?? Jesli nie to moglbys opisac jak go odpalic??:D

02758850976702993171.png
Opublikowano

Ostatni patch był 31.03, ale ostatni zmieniający funkcje 28.02, mi działa i jest git

enzil co zrobiles ze ci działa?

Opublikowano

Bylbym wdzieczny jesli opisałbyś tak jak mowil pan up. I jeszcze 1:

do czego sluzy [GHB Gudi]Generator??

mateuszqu aby aktywowac hacka musisz z tego guid generator cod skopiowac na taka strone ghb.guidtech.at

Opublikowano

Zrobilem tak.Teraz jak chce uruchomic hacka to pisze ze nie mam d3dx9_33.dll

Wychodzi mi to tylko wtedy gdy wlaczam hacka...

A tobie michu dziala hack?

Opublikowano

Zrobilem tak.Teraz jak chce uruchomic hacka to pisze ze nie mam d3dx9_33.dll

Wychodzi mi to tylko wtedy gdy wlaczam hacka...

A tobie michu dziala hack?

hack nie działa bo muszą zrobić updat, nie wiem jaki problem z tym dll.

Opublikowano

1. Kupujesz vip

2. Ściągasz go

3. Ściągasz plik d3dx9_33.dll (kiedyś był na tym forum, na ghbsys też gdzieś jest)

4. Podmieniasz ten plik z istniejącym, znajdującym się w folderze Combata, oraz kopiujesz do C/Windows/System32

5. W paczce z vipem powinien być guild generator, wygenerowany kod kopiujesz do ghb.guidtech.at (najpierw logujesz się na swoje konto z ghbsys

6. Włączasz plik team (vista i 7 jako admin)

7. Włączasz grę, Insert to tabela

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Enzil a czemu na ghbsys.net na tablicy statusów napisane jest że hack do combata jest undetected? A jak wlączam gre z hackiem wylacza mi sie.

Opublikowano

bo nie zmienili z undetected na detected,a poza tym jak jak zrobia update to bedzie undetected,w tej chwili wywala z tym haxem z gry.

Opublikowano

Vip działa na 100%

Ściągnijcie sobie te pliki i wklejcie do folderu z combatem, oraz do C/Windows/System 32

http://www.speedyshare.com/files/21755683/dxdx9_FIles.rar

http://www.virustotal.com/pl/analisis/1bc68103421dafb8bfa4f75944663bb0782deab4192f56f86dcb48498da5de2d-1267511974

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

enzil zrobilem tak jak trzeba wlaczam combata z hackiem wszystko ok ale i tak mi sie wylacza :(. A jakiego masz windowsa? bo ja XP i to moze dlatego

Gość black_shadow
Opublikowano

Vip już dawno działa. Jeżeli ktoś chce to mam 1 konto na zbyciu. Aktywne do czerwca. GG : 1234549

Opublikowano

Vip już dawno działa. Jeżeli ktoś chce to mam 1 konto na zbyciu. Aktywne do czerwca. GG : 1234549

jak na zbyciu znaczy za free?? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...