Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber Ravia / Ravia S2

L.ike

Ankieta  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Nie
      12
    • Tak
      56
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      32
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest wykrywalny w 90% :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nadal nie dziala.. log

usuń logininfo.py i dodaj patcher no cookies czy coś takiego ze strony asiga do folderu. wtedy spatchuj grę i wrzuć od nowa hacki :)

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego, ale u mnie po wrzuceniu tego do folderu z ravią nic sie nie dzieje (jedynie z logininfo.py wyskakuje LOG). Potrzeba do tego jakieś rozszerzenia, pythony czy coś takiego?

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

a odpalana ravia s2 z tym hackiem przez administratora tez dziala bo mi normalnie nie dziala ravia tylko jak odpalam przez administratora to dziala a jak mam tego hacka to mi nie dziala i wlasnie nie wiem czy to przez to ze nie  moge normalnie uruchomic prosze o ODP.

Opublikowano

Mam taka dosc spora prozbe moze ktos zrobic jakiegos tutoriala na yt jak zainstalowac tego bota bo ja dopiero poczatkujacy boter i nie obczajam jeszcze , zrobilem to all ale nic sie nie dzieje gra normalnie sie wlacza bez niczego , moze trzeba jakies komendy wpisywac po / nie wiem prosze o pomoc .

Opublikowano

Mam ten sam problem . Wrzucam .mix do dll a reszte do folderu z gra i dupa

Nie działa, wywala error.

9200014089906021132427.png

Wyskakuje Ci taki błąd? USUN logininfo i bedzie działać!:) pomogłem? DAJ +

Opublikowano

Mozna prosic o dodanie , osobno pliku z mobber hackiem , ktory po wrzuceniu do normalnego clienta dziala bez zbednego., ..(?

9200014089906021132427.png

wiecie jak to naprawic?

Wlasnie jak? przegladam forum i nie widze rozwiazania , zreszta usuwajac pliki usuwacie mobber hacka , a na nim najbardziej wiekszosci w tym mi zalezy

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...