Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na Dreikon.pl?

KoXTuro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

działa wam stronka dreikona ?

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

To już któryś z kolei temat z zapytaniem czy warto na tym serwerze zagrać, więc już po tym można wywnioskować, że ludzie się nim interesują.

Sporo graczy, na pewno będziesz miał z kim pograć, a do tego kilka świeżych rozwiązań, które umilają grę.

Opublikowano

To już zależy od Ciebie ^^ Aktualnie jest 712 osób, kilka dni temu z tego co widziałem pod wieczór było około 1,2 tysiąca, czyli w porównaniu do większości serwerów jest to bardzo dużo, grałem tam przez jakiś czas ale przestałem. Pod kilkoma względami mi się ten serwer nie podoba, może kiedyś wrócę :D 

Opublikowano

Gdy odejdą youtuberzy na pewno zostanie sporo ludzi. Ciekawy serwer i jest co robić. Już nie wspominam o aktualizacjach które na bieżąco są robione.

Opublikowano

Najlepszy server easy! Nie dość, że mega dużo ludzi. (w jinno na ch1 nie da się czasem przejść...lagi niesamowite). Cały czas nowości, mega server!

Opublikowano

W porywach 1500 osób online. Jeśli lubisz masówki, to idź... Licz się z tym, że metka, czy bossa ubijesz tylko w dzień roboczy w godzinach 1:00-5:00. Ja właśnie przez taki napływ gimbów odszedłem. 145 max to były czasy. Przez ten cały okres, aż do 205 max dodali tyle rzeczy do ISu, że bez władowania kupy hajsu, jesteś nikim w PvP. Twoja decyzja, czy masz czas, pieniądze i na późne godziny do pracy/ szkoły :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W porywach 1500 osób online. Jeśli lubisz masówki, to idź... Licz się z tym, że metka, czy bossa ubijesz tylko w dzień roboczy w godzinach 1:00-5:00. Ja właśnie przez taki napływ gimbów odszedłem. 145 max to były czasy. Przez ten cały okres, aż do 205 max dodali tyle rzeczy do ISu, że bez władowania kupy hajsu, jesteś nikim w PvP. Twoja decyzja, czy masz czas, pieniądze i na późne godziny do pracy/ szkoły :D

Co ty gadasz :D?

IS - Nie dość ze tani, to pety, fryzy, kostiumy na zawsze.

Wszystkie itemki z Is można nabyć w grze za Yang.

Ostatnio ceny drastycznie spadły także łatwiej nabyć te itemki.

Co do liczby graczy. Bossa da się ubic. Nie licz na to ze wydropisz ulepszaczy na cale eq w 1 dzień. Po za tym są dungi. Dropisz, sprzedajsze kupujesz inne ulepki.

Za czasów 2k. Dawałem rade dropnac 60 Czarnych ksiąg w 6h. W środku dnia w weekend.

Masówka? Jest dużo ludzi i jest z kim się pobic. To duza zaleta. Przy 300+ była straszna lipa.

Grałem za czasów max 175. I tak, to były czasy ale teraz też nie jest źle.

Opublikowano

Oplaca sie w godzinach szczytu okolo 300 ludzi monnline a na te czasu 300 onnline to dobrze ;)

300? Tyle to w jinno ch1. Razem dobija w godzinach szczytu 1,2-1.7k.

Opublikowano

Śmiech. :) Wgl. nie ma problemu z kupnem itemków z IS za Yangi, a serwer musi się jakoś utrzymać. Jeżeli się postarasz to możesz spokojnie w 1 dzień podbić całe wyposażenie o 1 poziom (mówię o klasówkach i eq wojennym), no może za wyjątkiem mapy ze skałami, ale tam zawsze było pełno ludzi. :) Coraz głupsze staje się to społeczeństwo metin2 - mało graczy źle, dużo graczy - jeszcze gorzej. :)

Opublikowano

No racja jest sporo osób, ale to chyba dobrze. Bynajmniej jest jakaś rywalizacja. Co do zarobku nie koniecznie musisz zarabiać na Bossach które są na mapach, a na dungeonach lub ewentualnie kopać rudy i wytwarzać przetopy oraz kamienie smoka. Co do isa, gram na serwerze ponad rok i nie wydałem grosza ;) wszystko jest do kupienia za yangi, wystarczy tylko chcieć. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...