Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do Golda - Galeria

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym sezonie chce wbić przynajmniej Gold 5

Tu mamy spadek do s3 po uprzednich 2 nieudanych seriach do s1:

895151408922769803837.jpg

694021408922769803837.jpg

376501408923109803837.jpg

Mainuje mida, no ale cóż. Cassio się wepchała, co ciekawsze pisała na początku (jeszcze po ang, bo potem okazało się, że wszyscy polacy i musiałem zignorować wszystkich bo niezły flame się zaczął), że w poprzednim meczu chcieli ją reportować za BOLa. Powiedzcie mi czy BOL sam nie farmi? Chyba jakieś słabe skrypty miała. W grze irelią nie mam sobie nic do zarzucenia 246 farmy miałem w około 23minucie. Malphitem trafił mi się łatwy meczyk. A gdy grałem mundem, garen zszedł z lini 0/1 (3 razy uciekł na 50-100hp).

Opublikowano

Jak narazie w serii jedna wygrana, jedna przegrana:

a825fx.jpg

Katarina rambo, potrafiła się nawet w 3/4 wbić sama, a co.  Pierwszy raz widzę sunfire na kacie.

Opublikowano

Jak narazie w serii jedna wygrana, jedna przegrana:

245061409156027803837.jpg

Katarina rambo, potrafiła się nawet w 3/4 wbić sama, a co.  Pierwszy raz widzę sunfire na kacie.

Skoro pierwszy raz, to chyba mało w lola grasz xDDDDD

Powodzonka w grze.

// Czm 3 screen ma zamazane koło? :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Skoro pierwszy raz, to chyba mało w lola grasz xDDDDD

Powodzonka w grze.

// Czm 3 screen ma zamazane koło? :D

No trochę mało gram.

Bo się zdenerwowałem na cassiopeje i jeszcze pisała żeby się pochwalić jakiego to ona skilla ma, że chcieli ją w poprzednim meczu za bola reportować, a 111 farmy 43min.

Powrót do Silver II:

Wziąłem orianne na pierwszym picku, trochę ryzykowałem, ale na linii miałem 0/0. Udało mi się nawet przeżyć ult malphite + ult zeda na ganku.

8qcd0u.jpg

Opublikowano

@Ventual Wtf? Jak ryzykowałeś brać ori na first picka? To jest przecież safe pick. Jak byś brał kate na first picka to wtedy byś ryzykował ; ) .

Powodzenia we wbijaniu Golda ; ) .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

@Ventual Wtf? Jak ryzykowałeś brać ori na first picka? To jest przecież safe pick. Jak byś brał kate na first picka to wtedy byś ryzykował ; ) .

Powodzenia we wbijaniu Golda ; ) .

No ryzykowałem. Zedem łatwo wygrać na orianne. Ale nie wiem, ten gość grał z masterkami 1/29. Albo jakbym dostał Ahri, albo gragasa.

edit

Nie lubie grać na jungli, nie umiem:

Akali z first picka

9eooa9.jpg

Opublikowano

Tą gre zjebałem całkowicie, ledwo co wygraliśmy, a wszystko przez wyskakujące okno Mój Komputer, które minimalizowało mi gre i tak do 10 min, a potem reset komputera... Byłem nieźle do tyłu.

407371409347023803837.jpg

Ciężko było na Darka, ale xin był afk. Zdążył u mnie raz zgankować:

Słaba farma bo każdy cs na linii kosztował mnie sporą utratę hp, ewentualnie wyjebke.

785791409347024803837.jpg

Słaba farma, nidalee nie dawała farmic luckowi. 20minuta wszyscy mid i ja też nie mogłem farmić, zero wizji więc nie mogłem pójść na inne linie czy chociażby do jungli.

ahqb5y.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie za dużo razy padasz i masz za mało csów. 150 w 40 minucie to jest nic.

Spróbuj bić każdego csa z każdej linii i za każdym razem jak przechodzisz obok wraithów/wilków zrób je ;)

Opublikowano

Zdecydowanie za dużo razy padasz i masz za mało csów. 150 w 40 minucie to jest nic.

Spróbuj bić każdego csa z każdej linii i za każdym razem jak przechodzisz obok wraithów/wilków zrób je ;)

Wszystko przez wyskakujące okno Mój Komputer, które minimalizowało mi gre i tak do 10 min, a potem reset komputera... Byłem nieźle do tyłu.

Gram sobie, wyskakuje mi mój komputer i minimalizuje mi samo gre, zamykam mój komputer, maksymalizuje gre, i znów to samo i tak do 10 minuty (farmić w ogóle nie mogłem),  potem reset komputera czyli kilka minut mnie dodatkowo nie było. A potem to już teamfighty od 20minuty i nie było jak farmić, biłem co się dało ale i tak każdy nawet support, jakby specjalnie próbowali mi zabrać.

Jeśli chodzi o ten problem z moim komputerem to już pisałem na mpcforum, na 2 innych forach komputerowych i nic. Robiłem przenajróżniejsze skany OTL, dysku twardego, instalowałem różne programy usuwające złośliwe oprogramowanie, aż w końcu zrobiłem format i nic. Dalej to samo. (Antywirus cały czas mam)

Już niedługo znów awansuje do S III ...

651641409401039803837.jpg

First blood zdobyłem na midzie, katarina nie miała jak(chciałem jej zostawić). Pierwszy teamfight na topie było 5 vs 4 zabiliśmy wszystkich, wpada Annie, penta. Wszystkie linie gankowałem, no ale oczywiście katarina 50cs annie 160, czyja wina? Oczywiście junglera - tak pisała Katarina. Gdzie tylko się dało kille starałem się oddawać, irelii dwa oddałem na gankach. Staty miałem dobre, ale potem dedałem bo chciałem ratować mój team, co na to mój team? Report xin. Nienawidzę grać na jungli. Zawsze jest tak, że każda linia potrzebuje pomocy w tym samym czasie.

4oqcu2.jpg

aee82v.jpg

5am1ux.jpg

4kkxje.jpg

ibr7zg.jpg

Ez wolał lecieć 3 vs 5 bo po co poczekać. Nocturne zaczął robić barona jak tylko ja i on żyłem, pingowaliśmy mu cały czas aż do połowy hp barona żeby się wycofał aż w końcu flashnął zostawiając barona z pół hp przeciwnikom podczas gdy wszyscy od nas leżeli. Na linii miałem 0 deadów, nocturne 3 ganki, 3 kille oddał zedowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...