Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy adc w patchu 4.14

patryk4052mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie Vayne.Jestem w silverze i każda gra Vayne jest wygrana,dotego ostatnio penta jedna doszła :) jak chcesz na PW mogę dać screen :P

Skoro KAŻDA wygrana, to czemu jesteś jeszcze w silverze?

@top

Kog i tristana

Opublikowano

Jinx           486871408964414983603.png

Draven       353931408964414983603.png

Zawsze i wszędzie :D

olK5IIa.jpg

LoL : BastianoPOLSKA2

Opublikowano

Skoro KAŻDA wygrana, to czemu jesteś jeszcze w silverze?

@top

Kog i tristana

Może dlatego że nie napier***** 24h :) 

Opublikowano

Kog

Tristana

Vayne

Cait Chyba w silverze. ;x

Co do Koga i Tristany się zgadzam, ale Vayne nie jest taka mocna. Łatwo po tyrać w early i w late mało zrobi.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Co do Koga i Tristany się zgadzam, ale Vayne nie jest taka mocna. Łatwo po tyrać w early i w late mało zrobi.

Gold, a silver jedno to samo lolz.

VAYNE ZROBI MALO W LATE? PADLEM LOLZ

4zzt3n.png

Opublikowano

Królują Tristana i Kog'Maw, postacie słabe w early, potężne w late. Moim zdaniem trochę słabszymi postaciami są Corki, Lucian, Jinx i Vayne. Za nimi Caitlyn, Draven, Twitch i Graves. W ostateczności można sięgnąć po Ashe i Sivir. Urgota zaliczam do championów, którymi się nie gra, nigdy przenigdy.

Opublikowano

Królują Tristana i Kog'Maw, postacie słabe w early, potężne w late. Moim zdaniem trochę słabszymi postaciami są Corki, Lucian, Jinx i Vayne. Za nimi Caitlyn, Draven, Twitch i Graves. W ostateczności można sięgnąć po Ashe i Sivir. Urgota zaliczam do championów, którymi się nie gra, nigdy przenigdy.

Widzisz co piszesz? Skoro mamy mowic o potworach w late, to vayne jest slabsza? Brawo..( Tak wiem ze to bylo twoje zdanie ).

4zzt3n.png

Opublikowano

Kog + tristana, może vayne. Ale jednak ta dwójka jest obecnie najsielniejsza. 

Opublikowano

Tristana, to wiadomo, Lucian kopa do dmg ma, jednak przez zasięg jest słabszy no i został nasz Kog'Maw. Duże dipsy, dipsy i jeszcze raz dipsy. 700 range z W, dodatkowe dmg dla tanków (+++) czego chcieć więcej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Vayne = Trista > Graves > Jinx = Ez

Wszystko zależy od teamu i early... Co z tego że grasz Vayne i w late będziesz kosił skoro wcześniej nafeedujesz taką cait czy lucka i nie dadzą nawet podejść bo mają Cię na kilka hitów. Niektórzy mogą powiedzieć że ez ssie, ale ja nim gram dosyć sporo i wiem że jak trafiasz skillami to ciężko przegrać. Ma dobry escape, szybkie combo, i fajnie się nim dobija czy broni linii.

Edit: aaa i jeszcze Kog, ale ja nim nie gram, nawet go nie mam ale wiem że potrafi dokopać ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

lol... a varus jego Q jest op

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Sytuacja z "najlepszymi" postaciami zmienia sie jak w kalejdoskopie ,co patch praktycznie.

Ja od siebie powiem ,ze jezeli umiesz grac to kazdym ADC ugrasz :p

@AntyWarn

Vayne,Kog,Tristana,Draven :)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...