Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban i prezenty! (Modele / Mapy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Z okazji unbana chce wam dać kilka modeli i map.

Modele są zapakowane w oryginalne archiwa z potwierdzeniem zapłaty.

W paczce są mapy, npc, bronie, fryzury, metin i pet.

Link:

https://mega.co.nz/#!aZ8EhTDK!oSWMRysniLWF7dN-IIsV26EdP-iH0yhiPk9CZp5MNzU
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c3cbedad40dc2a22b8a11221455ca51fa655c511ac41b88a9422d24b26a268d0/analysis/1408919716/
Kilka ssów:

374341408920052261815.png344811408920053261815.png661651408920055261815.png880961408920056261815.png147171408920057261815.png

Powód udostępnienia?

Jeden i drugi exporterer poleciał z nami w...

Myśleli, że Polaków można łatwo oszukać i jesteśmy łatwym celem - Przeliczyli się.

Odradzam wam korzystania z usług Plechito i Chaosa (Pazerniacy).

Dodatkowo te modele nie są ich własnością, tylko większych gier komputerowych, oni je tylko wexportowali.

Jeżeli nie będzie burzy w komentarzach przyjdzie nowa partia modeli od cwaniaczków.

Obecnie korzystamy z usług Ridacka i nie narzekamy (Jedyny uczciwy po zagranicznej stronie).

24b5car.jpg

Opublikowano

A ja z szacunku do nich nie pobieralem ich prac z mpcforum. Dzięki, że udostępniles.

Tak poza tematem to inne nacje uważają, że my jesteśmy lepsi niż Niemcy

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Jezu Matesh Jaki ty jesteś Głupi.

Wyjebali Cie z Modelami.

Wyjebali Cie z Mpc.

Wyjebali Cie ze Strona.

Po co wrzucasz modele które są ogólnodostępne.

Jakaś komnata całkiem fajna i fryzy.

Mapa - Jest na evp

Bronie - Są na MPC

Npc - Jest na mpc

Pet jest na MPC

.

Ps. Jak tam MPCforum - Trzeba było tak hejtować i się spinać? Teraz masz za swoje.

2 Ps. Jak to ty masz w zwyczaju.

3822714089247511238864.png

Może ona pomoze Ci na twoją Głupotę.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Perm.

Endymion mamy problem. Masci jest zamalo. Matesh sie zalamie tak jak licznik online visteri.org.

Jakim trzeba byc debilem aby kupic model ogólnodostępny nawet na mpc.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Wspólnie z graczami dnia 19 sierpnia o godzinie 5:17 zadecydowaliśmy o reaktywacji serwera.

Powodem są liczne błędy "Game".

Używaliśmy "Game 34k".

Nagle zaczęły pojawiać się bugi z wywalaniem channeli podczas ulepszania przedmiotów itd.

Na starcie takie problemy nie występowały.

Planujemy zrobić reaktywacje serwera lecz na silniku Source, którego używał np. Morty*iusz i był bardzo stabilny.

Do tego chcemy ulepszyć serwer i poprawić drobne błędy niezwiązane z Game.

Opublikowano

154181408926749247445.png

topic.

Po co dawać coś, co było już dawane tutaj kilka razy? Wyjaśni mi to ktoś?

Lepsze pytanie brzmi po co kupywac ogólnodostępne rzeczy? To jest Matesh tego nie ogarniesz

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Mam te twoje nowe modele od ponad roku.

Poza tym wróciłeś do martwych i tam zostań, nikt Cie tu nie chce.

Opublikowano

Zjebaliście go ładnie aż bana dostał za nick czyt. morde.

Dobrze,że są tacy idioci co nie dają rady na 34k,a na sorsa lecą. Przynajmniej ludzie mają co wyjebać.

Ja tam na sorsa nie stawiam,bo się nie znam ^^

Powodzenia z truexzłodziejem ^^

PS/// Co do modeli wszystkie widziałem na mpcforum.

Po co wtraciles jakze interesujace wszystkich (:|) info jakiego game uzywazasz pod takim tematem? Chyba chciales userow rozbawic swoimi bzdurami o kodzie zrodlowym, bo ja sie posmialem. :D

&topic

Wszystkie rzeczy juz byly, wiec temat zbedny. ;f

Opublikowano

najbezpieczniejszy to jestem ja xD a nie chaos którego znam i uważam że jest idiotą :< modele takie sobie brzydkie ta skrzynka bleach nie wrzucajcie tego gówna od niego na forum bo syf się robi :D 

Opublikowano

najbezpieczniejszy to jestem ja xD a nie chaos którego znam i uważam że jest idiotą :< modele takie sobie brzydkie ta skrzynka bleach nie wrzucajcie tego gówna od niego na forum bo syf się robi :D

Ale twoje modele o ile to można tak nazwać są po prostu c*****e, więc po co się tu udzielasz?

Syf sie robi też od twoich pseudo modeli, a użyteczne tematy spadają na dół.

Wszystkie modele z tego tematu były na devie udostepnione w paczce 2gb ponad jakos

Opublikowano

Syf sie robi od 2012 2013.

Twoje i moje modele tez nie sa jakies super lecz wkladamy w to prace a nie pln.

Laik aka harnas.

Ale on je exportuje i za to jakies uznanie sie nalezy.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Syf sie robi od 2012 2013.

Twoje i moje modele tez nie sa jakies super lecz wkladamy w to prace a nie pln.

Laik aka harnas.

Ale on je exportuje i za to jakies uznanie sie nalezy.

To ja gdzieś słyszałem, że to jego modele wszystkie, a wyexportować w tych czasach Model 3D z gry to faktycznie jest osiągniecie.

Opublikowano

To ja gdzieś słyszałem, że to jego modele wszystkie, a wyexportować w tych czasach Model 3D z gry to faktycznie jest osiągniecie.

Nie jest to trudne lecz sa osoby ktore sie tylko chwalą a malo potrafia i kupuja modele ogólnodostępne od osob trzecich # Matesh

watpie ze robil modele od 0.

Wiekszym osiagnieciem jest tworzenie animacji oraz modeli od 0 jak bombwork ostatnio.

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Ale twoje modele o ile to można tak nazwać są po prostu c*****e, więc po co się tu udzielasz?

Syf sie robi też od twoich pseudo modeli, a użyteczne tematy spadają na dół.

Wszystkie modele z tego tematu były na devie udostepnione w paczce 2gb ponad jakos

Serio panie harnasiu czekam na kolejnego bana którego dostaniesz które to już konto 10 ??? moje modele są c*****e tak nawet jednego nie widziałeś :/ szkoda m i cie bo wszystkie twoje serwery padają po 1-7 dniach czy ty zarobisz te skromne 500zł przynajmniej xD

O czym my tu mówimy jak ty nawet byś nie umiał wyexportować model z gry o.O rób swoją pseudo grafikę a ja zaczne haj$ liczyć :D

Nie jest to trudne lecz sa osoby ktore sie tylko chwalą a malo potrafia i kupuja modele ogólnodostępne od osob trzecich # Matesh

watpie ze robil modele od 0.

Wiekszym osiagnieciem jest tworzenie animacji oraz modeli od 0 jak bombwork ostatnio.

nie mów mi tu o tym złodzieju ok ? 

@ Anty Spam

fajne modele czekam na więcej ble ble ble 

Opublikowano

jeszcze jak baran i ktos tam jeszcze dał tutorial xD

Twoje modele to jest nic, exportujesz i robisz z siebie jakąś gwiazdę, zejdź na ziemie kochaniutki, a i tak skończysz jako #noname

Co do tematu, to modele były już dawno, nie są jakieś zachwycające.

Jedynie to ten łuk jeszcze jakos mi do gustu przypadl.

Opublikowano

@topic Dlatego polecam korzystanie z usług Keyto :)

Modele mnie jakoś nie zrażają, ale też nie są jakieś ekstra ;) 5/10 - ale dobrze, że coś się na tym forum pojawia do pobierania :D

Opublikowano

@topic Dlatego polecam korzystanie z usług Keyto :)

Modele mnie jakoś nie zrażają, ale też nie są jakieś ekstra ;) 5/10 - ale dobrze, że coś się na tym forum pojawia do pobierania :D

Modele Keyta zarówno jak i Plechita oraz Chaossa (te posiadające animacje) nie są widoczne na procesorach AMD. Więc z tej paczki większość jest do wyjebania.

Jedynie statyczne modele mogą się przydać.

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...