Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Serwera Latros ? - Co myślicie ?

bartekq132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieli fundusze to zainwestowali, po prezentacji serwer ciekawie się zapowiada, ale wszystko zależy od administracji.

Opublikowano

Podobno prawda, ale pod uwagę trzeba brać, że 25.08 staruje Ravia S2. Gdy by nie Ravia to na serwie była by naprawdę ładna liczba Graczy Online (Nie pamiętam kiedy to już było na Chanelu - Bussy)

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Serwer ma taką reklamę jak jest napisane w prezentacji a co do ravis2 :) jestem ciekawy po co tam grać jak to samo jest na ravis1 i na s2 teraz będą leciały cały czas ataki od fubona. A informatyk koder asig tego nie ogarnie tak jak było na s1 :) 

Opublikowano

Reklama reklamą nigdzie nie jest powiedziane ze będzie za przeproszeniem od zajebania graczy,równie dobrze może sie okazać ze po  paru dniach serw to totalna porażka i  zostanie tam z 10 osób  a z tego co wiem to pliki exaliona więc nie liczcie na wielką pompe. tym  bardziej co mówi alchemik  team to  zlepek  ludzi z mpc którzy posiadaja jedynie hajs 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ma taką reklamę jak jest napisane w prezentacji a co do ravis2 :) jestem ciekawy po co tam grać jak to samo jest na ravis1 i na s2 teraz będą leciały cały czas ataki od fubona. A informatyk koder asig tego nie ogarnie tak jak było na s1 :)

Odezwał się ten co  płakał na gg kto go ddosuje...

Reklama reklamą nigdzie nie jest powiedziane ze będzie za przeproszeniem od zajebania graczy,równie dobrze może sie okazać ze po  paru dniach serw to totalna porażka i  zostanie tam z 10 osób  a z tego co wiem to pliki exaliona więc nie liczcie na wielką pompe. tym  bardziej co mówi alchemik  team to  zlepek  ludzi z mpc którzy posiadaja jedynie hajs 

Janko Ty się nie odzywaj, bo na Twój serwer też bd ddosy :)

Opublikowano

Reklama może i dużo znaczy, jednakże wypływają tutaj również takie czynniki jak: klimat gry, stabilność gry, aktywność administracji oraz ich reputacja. Jeżeli wszystko będzie git to serwerowi wyjdzie to na +. Według mnie kupowanie reklamy u tylu YT'berów nie jest potrzebne.

Opublikowano

Odezwał się ten co  płakał na gg kto go ddosuje...

Janko Ty się nie odzywaj, bo na Twój serwer też bd ddosy :)

Perserga twój post nic nie wnosi do tematu raport. 

A gdzie twój serwer który miał wystartować?> Kasy na maszynę nie było bogaczu ? 

Lipa wyszła teraz gra tam ze 150 osób 

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...