Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatni tydzień wakacji

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idę sie z kumplami najarać i napić. Nic fajnego. Całkiem nowe osoby nieznane.

W sumie ja to się cieszę też bo jeszcze rok i opuszczam moje patologiczne gimmazjum, tylko boje się egzaminów 3-cich klas ; (

Nie bój się. To szopka i h*j. I tak cię przepuszczą. Przyjdziesz powiedza ze masz tam 45 minut dadza test dadza naklejki przyklejisz powpisujesz odp na karcie odp i tyle. 

Opublikowano

Ja się ciesze, że wakacje się kończą. Do szkoły chodzić nawet lubię, ale tylko do Świąt Bożego Narodzenia, potem mi się nudzi i chce znowu wakacje.  ^_^  Poza tym zaczyna się sezon w Premier League i Primera Division.  <3

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Ja tam chcę iść do szkoły. Ciekawe tematy z historii i geografii będziemy przerabiać, także no, zadowolona jestem. 

Opublikowano

W sumie ja to się cieszę też bo jeszcze rok i opuszczam moje patologiczne gimmazjum, tylko boje się egzaminów 3-cich klas ; (

Ja się nic nie uczyłem na test gimnazjalny, a wyszedłem najlepiej z klasy. Polski to czytanie ze zrozumieniem. Z reszty jak chodziłeś na lekcje sobie poradzisz.

Mój ostatni tydzień wakacji? Dzisiaj i jutro korepetycje, matematyka do zaliczenia, a później korzystanie w przeróżny sposób z ostatnich dni wakacji.

Opublikowano

Oj, ostatni tydzien wakacji :(

W sumie sie ciesze nowa szkola, nowi znajomi i nauczyciele.

Jesli chodzi o ostatnie dni wakacji to rano praca, potem trening i codziennie spotkania z znajomymi :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Wiecie co - Zawsze w wakacje bardziej się nudzę niż przez 10 mies w szkole.Mogę sobie dodatkowo pograć w mój ulubiony sport w szkole (ping-pong) więc aż tak bardzo się nie nudzę (na lekcjach ktoś coś odpali,więc beka xDDD) Mamy też takiego typa,co jest strasznie dziecinny,a na nazwisko ma Serwik (Haha xDD) Czyli mówi: PILNUJ SIE WŁASNEGO NOSA! SPADAJ NA BAMBUS! (A do tego jak do niego się zacznie używa przemocy fizycznej.)

Nie mogę się doczekać szkoły ;;)

Opublikowano

Sam nie wiem, będę mógł to określić dopiero po kilku miesiącach :x

Opublikowano

Lolz i po co napisałeś ten temat tylko mi przypomniałeś :(, co do pytania ja się nie ciesze że idziemy do szkoły wole siedzieć sobie w domku i pić herbatkę z cytrynką i grać w gry, ale to jest lepsze niż chodzenie do pracy. 

Opublikowano

Ogólnie - spoko, nawet lubie do szkoły chodzić z wiadomych przyczyn, ale najbardziej mnie irytuje te ranne wstawanie, gdyby szkoła była na 12 (co i tak w moim przypadku jest dość często) to mógłbym chodzić dzień w dzień. ;)

Opublikowano

No super. Ja się cieszę i nie mogę doczekać. Wakacje powinny być trochę krótsze, bo nie chce mi się przez 2 miesiące pracować.

98 rocznik, nikt ci nie każe pracować. i dla jednej osoby nie skrócą wakacji xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...