Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatni tydzień wakacji

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tak samo jak każdy inny tydzień wakacji. Dokończyć każdą zaczętą pracę, tak aby się nie namęczyć. Spędzać czas z osobami, które lubię. Całkowity relaks.:D

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc zawsze miałem tak, że jedynie wstawanie rano było dla mnie denerwujące, jednak w 3 LO będzie pełno nauki :<

Opublikowano

Jak wam dobrze, moje ostatnie dwa tygodnie wakacji to praca... A później też praca i LO zaocznie

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Korzystam z ostatniego tygodnia wakacji jak tylko mogę. W sumie to cieszę się, że wrócę do szkoły.

Opublikowano

Ogolnie najgorzej jest ze wstawaniem o 6. Teraz to spedzam czas ze znajomymi na orliku najczesciej :) Wakacje szybko zlecialy to tak samo ze szkola. Ciesze sie ze wracam do szkoly xD

Opublikowano

Dla mnie to żaden stres, szkoła to normalny okres, tylko z chodzeniem do niej.

Opublikowano

Wiem coś o tym. Sam muszę teraz wstać przynajmniej o 05:00 żeby na spokojnie zjeść, umyć się i ubrać. Potem to już tylko 10minut drogi na pociąg i o 06:00 w szkole.

Opublikowano

No musze się przygotować jak bedą mnie bić :D to najlepsza frajda kiedy nie wiedzą że kozak zawsze przegra :P

@topic

jeszcze tylko 2 lata tej jebanej szkoły i ide do roboty :D i koniec tego nauczania na siłe..

Opublikowano

Wakacje zleciały.
Nie tęskno mi za szkołą.
A jeżeli chce się spotkać ze znajomymi to się umawiam i jadę.
;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Komu ostatni, temu ostatni ;-)

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jak przezywacie ? Ja osobiście nawet się cieszę ze szkola, bo pelno bek, znajomi itp.. tylko boli wstawanie na 8 rano :/. A Wy ? Cieszycie sie?

Ja wstaje o 6 więc wiesz  -.- A do szkoły jak zwykle chcę iść, szczególnie dlatego że opuszczam gimbaze i idę do  technikum - normalniejszego środowiska, ale i tak po 2 tygodniach będę płakał że nudno ;c

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Deprecha na maxa. W tym roku klasa maturalna, a co później ze sobą pocznę? :c

Chciałabym wrócić do pierwszej tech :D

Opublikowano

Ja tam sie ciesze, ide do 1tech poznam pełno nowych (mam nadzieje) fajnych ludzi.

Zle strony to takie ze zacznie się prawdziwa nauka, i wstawanie przed 6 bo do szkoly daleeko

Opublikowano

Jakis syf mi wyskoczyl a twarzy i cala radosc z pojscia do szokly odeszla weaz z moja perfekcyja cera, a tak sie cieszylem. Najgorsze to wstawanie o 6, nie wiem jak to wytrzymam, chya musze zaczac cwiczyc.

Przepraszam za brak polskich zakow, klawiatura mi sie zala.

Opublikowano

i czym tu sie cieszyć.

Matura. To słowo opisuje chujowość szkoły bo to ostatni rok u mnie :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...