Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A może SG ? Weteran zmienia pole

BurakxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w metina od serwera POLAND więc globale to moja "specjalność" privków nie lubię bo nudzą mi się po 2 godzinach spędzonych w grze. Zacząłem grać w metin2PL wbiłem sobie 44 level i pomyślałem że to nie ma sensu, ciągle to samo eventy raz na 4 miesiące ale jeżeli już taki event się pojawi to psuje gospodarkę- poprostu za duże nagrody czyt. event piłkarski. Nie to co kiedyś GM respił zaraze w m2 i wszyscy ją napierdalali :D. Myśle nad METIN2.SG chciałbym troche urozmaicenia rozdrywki  Nie jakieś nowości z pizdy tylko stopniowo coś dodawane, miła administracja. Co do SG była jakaś zmianka o zamknięciu shinshoo - z*******y pomysł coś się wreście ruszyło. Więc od kiedy będą te akutalizacje ? bo chciałbym grać już po wprowadzeniu skrzynek które są po 10 leveli. A i jeszcze ostatnie pytanie, lubie bocić, czy na sg szybko mnie skarcą ? 

DO MODKÓW, NIE TO NIE JEST TEMAT "NIE WIESZ GDZIE GRAĆ ZAPYTAJ BALABAL"

Opublikowano

Witam gram w metina od serwera POLAND więc globale to moja "specjalność" privków nie lubię bo nudzą mi się po 2 godzinach spędzonych w grze. Zacząłem grać w metin2PL wbiłem sobie 44 level i pomyślałem że to nie ma sensu, ciągle to samo eventy raz na 4 miesiące ale jeżeli już taki event się pojawi to psuje gospodarkę- poprostu za duże nagrody czyt. event piłkarski. Nie to co kiedyś GM respił zaraze w m2 i wszyscy ją napierdalali :D. Myśle nad METIN2.SG chciałbym troche urozmaicenia rozdrywki  Nie jakieś nowości z pizdy tylko stopniowo coś dodawane, miła administracja. Co do SG była jakaś zmianka o zamknięciu shinshoo - z*******y pomysł coś się wreście ruszyło. Więc od kiedy będą te akutalizacje ? bo chciałbym grać już po wprowadzeniu skrzynek które są po 10 leveli. A i jeszcze ostatnie pytanie, lubie bocić, czy na sg szybko mnie skarcą ? 

DO MODKÓW, NIE TO NIE JEST TEMAT "NIE WIESZ GDZIE GRAĆ ZAPYTAJ BALABAL"

skrzynki już są :)

nagrody z deczka inne niż na PL, lepsze? chyba tak :)

co do zabezpieczeń to wykryją zapewne speed hacki i tp, a czy samego boa? nie wiem.

Opublikowano

Pozwolę siebie zacytować (z moich wcześniejszych postów)

Czym się przede wszystkim różni SG od PL?

- Nie ma botów, osoby używające cheatów bardzo szybko są banowane

- Obowiązuje zakaz ksucia. Ludzie nie ksują, co wynika z odmiennej mentalności graczy niż na PL, jednak jeśli zdarzy się, że ktoś zacznie nam ksuć - wystarczy wysłać do administracji dwa screeny - pierwszy jak się biło metina samemu, a drugi jak przyszedł "niechciany pomocnik". Dzięki temu możemy dla takiego delikwenta zaserwować odpoczynek od gry. W praktyce tylko raz zdarzyło mi się aby ktoś ksuł (gram od dwóch miesięcy). Gracze jak widzą, że metin jest bity przez kogoś innego po prostu jadą dalej.

- Lepsze nagrody z części misji (misje takie same jak na PL)

- Prawie wszystkimi przedmiotami z IS można handlować w grze

- Dozwolone jest sprzedawanie/kupowanie kont za Gold w grze lub punkty w IS (pod okiem administracji, trzeba płacić podatek w grze)

I mała wskazówka na temat zarabiania:

Na początkowych poziomach 15-25 najlepiej zarabiać na FMS w dolinie, bo słaby fms+0/2 kosztuje ~300k, a lecą bajecznie, bo dostajemy rękawice złodzieja na 7 dni na start. Później opłaca się dropka do m2 zrobić. Następnie długo długo nic, jedynie ulepszanie w dt wchodzi w grę, bo metki morderstwa są nieopłacalne z racji tego, że Kamień Duchowy wart jest ~300k, więc grosze w stosunku do poniesionego wysiłku.

Bocenia nie polecam, bo bana dostaniesz. Niekoniecznie po 5 minutach, ale dostaniesz. I wszystkie Twoje powiązane konta również.

Zawartość skrzynek możesz znaleźć tutaj: http://wiki.metin2.sg/index.php?title=Apprentice_Chests

Opublikowano

Oplaca sie grac super serwer administracja odpisuje i zawsze jest jakis gm/ga on, masa dodatkow ostatnio zostaje dodana, pare sekretow ;) ale powiec ci ze dodaja orc dungeon ktory sami robia od zera, co z botami jak kolega napisal up niewierze ze pol roku siedzi z botem poniewaz maja super zabespieczenie ale oplaca sie grac ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...