Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak użyć lvl buga na Destiny LC?

xKoksu

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

to o innym "bugu" expa nie mam pojecia, jak jest to bardziej musisz uderzyc do ludzi ktorzy tam graja ;P chociaz jak ktos wie to sie by za bardzo nie chwalil taka wiedza :)

Opublikowano

Hehehe ktoś kto tam gra to na pewno nie powie ;p Ale żeby jeszcze to co jest przetłumaczone było jakoś do ogarnięcia to może by wyszło coś a tak to trochę ciężko ;p

Odkrywca
Opublikowano

to mow ze nie umiesz zrobic a nie, ze nie dziala;) pisali gdzies ze to dziala. To stary sposob z 777

Opublikowano

mam pytanie co trzeba wpisac w cheat engine po kliknieciu "code injection" i co trzeba zmienic w skrypcie bo mam "error in line 30 ("engine.dll"+3018FA:): This address specifler is not valid. jesli ktos wie prosze napisac jesli nie tu to na PW dzieki z gory

Opublikowano

to mow ze nie umiesz zrobic a nie, ze nie dziala;) pisali gdzies ze to dziala. To stary sposob z 777

Nie no umieć to umie ;p ale mogłoby być trochę lepsze tłumaczenie ;p google translator sobie nie radzi xD

@ Zrobione wszystko krok po kroku i niestety nie działa  :/

Temat można zamknąć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...