Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki

ITPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym was się zapytać jak można poprawić statystyki. Wiem że ktoś mówił aby w programie World Of Tanks Statistick (lub jakoś tak) zobaczyć jakim czołgiem najlepiej nam idzie itp. Tylko że tego programu nie moge nigdzie znajść pomoże ktoś?

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Weź op tank, typu Hetzer/kv-1s i nim graj. Hetzerkiem wystarczy oddać 1 celny strzał żeby mieć zielone staty.

Opublikowano

Musisz MYŚLEĆ!! Moja kuzynka która ma ZEROWEGO SKILLA ale troszeńkę myśli jak gra jest żółta... mając chociaż trochę skilla+ myślenie będziesz niebieski

Opublikowano

Musisz MYŚLEĆ!! Moja kuzynka która ma ZEROWEGO SKILLA ale troszeńkę myśli jak gra jest żółta... mając chociaż trochę skilla+ myślenie będziesz niebieski

Gdyby było takie łatwe to cały serwer byłby niebieski.

KV-1S'em musi robić minimum 1,5k dmg, by być niebieski / fioletowy.

Polecam AMX'a 13 90, bo tam robisz 800 dmg i jesteś zielony. ; )

Opublikowano

Polecam AMX'a 13 90, bo tam robisz 800 dmg i jesteś zielony. ; )

Narazie mam ELC AMX hehe

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Narazie mam ELC AMX hehe

Elcem też fajnie staty się nabija. Robisz 600 dmg i masz fioletowe staty. To są 3 pestki.

Opublikowano

Polecam też KV-1. Robisz 1000 dmg i jesteś bodajże niebieski, na dodatek trochę zarobisz :)

1400 dmg miałem i 3000 wn8, więc nawet troszkę mniej na bycie niebieskim ;)

Opublikowano

a ja polecam t29 najlepszy czołg według mnie do poprawienia stat .

Prawda jest taka, że każdy dobry czołg może służyć do nabijania statystyk. Ja planuję zacząć się bawić elcem, bo 4 pestki wsadzić, żeby być fioletem to nie problem.

Opublikowano

Przede wszystkim nie należy grać tylko jednym czołgiem dla jakiegoś kolorku, chyba że chce się do jakiegoś klanu dołączyć czy coś. Ucz się gry, a nie że zrobisz 1000 bitew Hetzerem/ELC, będziesz miał zielony kolorek przy nicku ale zapomnisz jak się gra normalnie, na wyższych tierach, na CW, na SH, na 7/42, na turniejach, na ESL i na wszystkim innym. Ogólnie nie ma sensu grać tylko jednym czołgiem dla kolorku, lepiej rozwijać linie.

Opublikowano

Co wam z tego nabijania stat ?

Sztuczny kolorek zrobisz i potem będą wyzwiska od ebay lub statspader ;)

Wystarczy myśleć, każdy czołg na swój sposób jest dobry.

Oglądaj jak grają lepsi, co robią, gdzie jadą itp.

Up:

Tym bardziej, jeżeli nabija statystyki na czołgu to go nie przyjmą.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@DaveeK To przede wszystkim, ale oprócz tego trzeba mieć też doświadczenie. Wielu rzeczy nie da się wywnioskować z rozgrywki, trzeba poradników, pomocy, programów takich jak TI i długiej gry.

Opublikowano

Albo dołączyć do jakiegokolwiek klanu, pewnie jakiś cie przyjmie. Jak się poduczysz i poprawisz staty to wychodzisz z klanu i tyle.

Opublikowano

W żadnym lepszym klanie nie wezmą Cię gdy świecisz się na zielono, a tutaj 3k bitew hellcatem.

Rekruter sprawdza takie dane, od razu widać, że pompowanie stat na op czołgu ;)

Tylko w lepszych klanach są napęczki takich osób z tą różnicą że oni mają po kilkaset bitew na czołgach powyżej 8 tieru .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dzięki a różne podpowiedzi a czy możecie mi podesłać linki do modów które ułatwią laikowi rozgrywkę?

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Graj dla przyjemności to po pierwsze. Jezdzij czołgami którymi lubisz grać i ci dobrze na nich idzie. Nie pchaj się do przodu, rób różne side scrapy, obejrzyj szkołę czolgisty u hallacka. Staraj się robić większe obrażenia niż ilość hp twojego pojazdu. Ja jezdze ht więc mam trudniej, ale stawiam sobie poprzeczke żeby w bitwie zrobić 2x hp swojego czołgu.

graphic.png

Opublikowano

Dzięki a różne podpowiedzi a czy możecie mi podesłać linki do modów które ułatwią laikowi rozgrywkę?

Bez żadnych bez sensownych dźwięków, obrazków, durnych czcionek itp.

FPS prawie nie spadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...