Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrana z fioletami

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graty.

PS: Tak wogóle ci wszyscy wrogowie są z R1SE, który jest 6 klanem w rankingu światowym. Gratuluję ;)

Opublikowano

IS-7 fail xD

Pech po prostu (chyba, że leciał tam na goldzie, wtedy debilizm bo powinien walić we wieżę). Mógł zawsze podjechać pod tył i walić w tą skątowaną część. Ważne że wygraliśmy, głównie dzięki niemu, ale zwycięstwo było jak najbardziej drużynowe.

W następnej rundzie turnieju dużo bardziej zlamił, bo nie przebił 2 razy batchata, który nas scapował...

Opublikowano

Gratuluje, pokazujecie klase i łamiecie stereotypy kiepskich graczy, którzy niczego nie wygrają, brawo! 

Kyra świetnie rozstawił, ja wyspotowałem AMX'y, 3 razy się ode mnie odbił, po części dzięki mnie wygrana bitwa. Z resztą, my nie jesteśmy kiepskimi graczami. Kyra i ja gramy na poziomie 2-2,5k WN8, a reszta po prostu słuchała się kyry i dobrze wykonała plan.

Opublikowano

Rozstawienie wszyscy w miasto a BC na tory, czy była w tym jakaś głębia?

Opublikowano

Rozstawienie wszyscy w miasto a BC na tory, czy była w tym jakaś głębia?

W 80% strategia była taka jak powiedziałeś, ale jednak każdy miał pojechać dokładnie w 1, dane miejsce ;)

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to te wasze precyzyjnie dobrane miejsca okrążyli.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to te wasze precyzyjnie dobrane miejsca okrążyli.

Co było naprawdę głupie. Wjechali i dostali wpierdziel, bo się rozdzielili. :)

Opublikowano

Kyra świetnie rozstawił, ja wyspotowałem AMX'y, 3 razy się ode mnie odbił, po części dzięki mnie wygrana bitwa. Z resztą, my nie jesteśmy kiepskimi graczami. Kyra i ja gramy na poziomie 2-2,5k WN8, a reszta po prostu słuchała się kyry i dobrze wykonała plan.

Wiem, widziałem powtórkę ;) 

Opublikowano

2-2,5 tys powiadasz?

http://www.noobmeter.com/player/eu/tomjur75/506492462/

Ja tu widzę 829...

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

2-2,5 tys powiadasz?

http://www.noobmeter.com/player/eu/tomjur75/506492462/

Ja tu widzę 829...

Sytuacja u mnie wygląda tak, że mam 1 lapka na którym pójdzie mi WoT. Jest to laptop taty. Tata gra na takim poziomie, że bot napisany w notatniku by go w 1vs1 ojechał.

Ja mam dostęp do gry 3/4 razy w tygodniu, a i tak nie zawsze jak mam okazję to gram. Dziś akurat mam możliwość zagrania, także jeśli chcesz, abym Ci udowodnił że gram na bardzo dobrym poziomie podaj mi swój nick i zapraszam albo do plutonu, albo na treningówkę :)

Opublikowano

Sytuacja u mnie wygląda tak, że mam 1 lapka na którym pójdzie mi WoT. Jest to laptop taty. Tata gra na takim poziomie, że bot napisany w notatniku by go w 1vs1 ojechał.

Ja mam dostęp do gry 3/4 razy w tygodniu, a i tak nie zawsze jak mam okazję to gram. Dziś akurat mam możliwość zagrania, także jeśli chcesz, abym Ci udowodnił że gram na bardzo dobrym poziomie podaj mi swój nick i zapraszam albo do plutonu, albo na treningówkę :)

Nic mi nie będziesz udowadniał. Widzę pod WN8 i statach że lamisz ;)

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

Nic mi nie będziesz udowadniał. Widzę pod WN8 i statach że lamisz ;)

Proszę Cie... http://scr.hu/1yc8/0uv9t Tak wyglądają statystyki lamiącej osoby!? Co, może powiesz, że to nie moje? Zapraszam do plutonu, pokażę jak gram.

Opublikowano

Widzę wszystkie takie niby dobre klany z nobami odpadli.

Od nas też z unica wygrali jakoś.

Na jakiej podstawie Nas obrażasz?

Sam się świecisz na żółto przy 15k bitwach. ;)

Taktyka, skill i dobre czołgi.

@jugens22

Dobrze obaj wiemy o co Ci chodzi. :)

Pierwsze konto trafiło pod młotek, a teraz mam drugie. Polecam ograniczyć pisania bzdur.

Opublikowano

Na jakiej podstawie Nas obrażasz?

Sam się świecisz na żółto przy 15k bitwach. ;)

Taktyka, skill i dobre czołgi.

Gdzie ty widzisz tam żółty ? Okulista się kłania :)

Obraza ? Są różne definicję słowa noob.

Widzisz, ja nie zakładałem 2 acc ;)

Na to samo wychodzi, nowe acc ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...