Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Hitman Absolution czy Remember Me? Mam do wyboru co kupić i w sumie obydwie wydają się spoko. [Edit] Jeszcze w sumie mógłbym kupić Crysis 3 lub Darksiders 2/Complete. 

2. Horror podobny do Alana Wake'a. Bez żadnych latających zjaw itp. Ma być horror ale nie chcę przy tym narobić w gacie. 

Edit

Kupiłem Hitman Absolution, mam nadzieje że się nie zawiodę. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Zamykam.

Opublikowano

State Of Decay - survival + zombie.

Dead Space 1 & 2 - horror/fps tak jak Alan Wake ale w kosmosie, warto spróbować.

Opublikowano

State Of Decay - survival + zombie.

Dead Space 1 & 2 - horror/fps tak jak Alan Wake ale w kosmosie, warto spróbować.

Co do Dead Space to wątpię, może same potwory bardzo przerażające nie są, ale jest sporo jumpscare'ów (czy jakoś tak). No i ogółem jest to dość bardzo "horrorowe". 

Opublikowano

The Forest ^^

(a co do pierwszego, to brałbym Hitmana)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Trochę sądzę że odchodzicie od tego czego szukam. W Alanie podobał mi się klimat, fabuła, ten mrok i poszukiwanie amunicji itd. Stawiałbym że w Dead Space będzie to samo, ale np. State of Decay w ogóle do tego nie pasuje. 

Opublikowano

Grałem w Alana zagraj sobie w Max Payne 1 i w 2 chociaż to nie horrory (tego samego autora) oraz Alan Wake Nightmare :)

Zobacz jeszcze:

The Suffering

Amnesia: Mroczny Obłęd

Penumbra

Fatal Frame

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Wziąłbym Hitmana, a jeśli chodzi o jakiś horror to może Amnesia, Sniper Elite Nazi Zombie Army, The Forest.

Opublikowano

W Alan Wake American Nightmare grałem, ten kto przeszedł jedynkę musi zagrać w kontynuacje bo fabuła w jedynce nie jest skończona. 

No a reszta horrorów odpada. Po pierwsze musi być tpp. Po drugie liczy się ciężki, mroczny klimat a nie latające potwory i jumpscare'y. 

Opublikowano

Murdered: Dark Souls, może nie jest to typowy horror, ale fajna, fabularna, detektywistyczna gra, trzeba rozwiązać zagadkę swojego morderstwa - polecam.

Opublikowano

Murdered: Dark Souls, może nie jest to typowy horror, ale fajna, fabularna, detektywistyczna gra, trzeba rozwiązać zagadkę swojego morderstwa - polecam.

Coś ci się nazwa pomyliła, i oglądałem u Tiwura, bo w tej grze wszystko ssie oprócz fabuły. 

Opublikowano

Coś ci się nazwa pomyliła, i oglądałem u Tiwura, bo w tej grze wszystko ssie oprócz fabuły. 

To jeszcze może Heavy Rain na PS, ale u CTSG jest letsplay.

Opublikowano

To jeszcze może Heavy Rain na PS, ale u CTSG jest letsplay.

Nie mam konsoli, i wg mnie CTSG nieco przynudza. Ale nie szukam tutaj gier do oglądania tylko do zagrania. I z tego co wiem Heavy Rain to nie jest pod żadnym względem horror.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...