Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Dt

piter12-95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Off

Widac ze juz milion teamtow na temat plikow sui sie pojawilo ze cos nie dziala / metki / moby / opoznienia . Dobrze sui powiedzial ze te pliki nie sa dla laikow. Widac ze dobre stabilne pliki ale nie do konca nie polecalbym stawiac na nich serwera jesli sie na tym nie zna a dokladnie na naprawianiu takich rzeczy to wszystko odemnie. Niestety ja tez nie moge pomoc na ten problem ale radzilbym poprostu postawic serwer na plikach raina i przegrac questy od suiego te podstawowe. A jesli chcesz ocalic serwer to jeszcze przegraj wymagane tabelki z navicata.

wakow9.png
Opublikowano

Moze i sie znasz... Ale pojecia duzego nie masz (13 latek moze juz skonczyles? no offence, just fact)

Postaw server na plikach rain'a i po problemach, moze i znasz sie na stawianiu servera Z TUTAMI co jest roznica, gdybym obudzil sie w nocy bez niczego postawilbym kazdemu server... To sie nazywa znanie sie, pisac questy... Umiec szukac pomocy na forach BSD itd. (mozna na prawde wymieniac w nieskonczonosc) a to, ze ktos podzielil sie z Toba wiedza jak postawic server a ty teraz myslisz, ze w tym jestes pro.... To nie tak dziala...

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie chce się z tobą kłócic Sui ale twój post nic nie wniósł do tematu ,a pozatym mam 15 lat i spoko ci postawie serv bez żadnego tuta .Wedłu mnie twoje pliki są lepsze od plików Rain-a ,więc na nich mam server postawiony. Może byś mi pomógł ,a nie mi prawisz kazaznie .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...