Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [AUTORSKI] [iJavaPotion] Zablokuj potkę na siłe 2!.

idrakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
|

|

|

|

|

|

|

|

Nazwa: iJavaPotion.
Opis: Plugin umożliwia zablokowanie potki siły 2.
Inne informacje:
- Pomogła mi ekipa (team).
- Jest to mój drugi plugin proszę nie za bardzo krytykować!.

SKAN:

DL:

Zdjęcia:

9159814089005701221864.png
Opublikowano

Powiem Ci, że dobre... Nie raz chciałem zablokować jakąś potkę, ale nie wszystkie.

Widziałem gdzieś inne pluginy, ale nie sprawdzałem.

Jest to Twój drugi plugin, więc widać, że się starasz.

Jak na razie idzie Ci to bardzo dobrze i rób takie rzeczy nadal...

Z niecierpliwością czekam na kolejny plugin od Ciebie.

//edit

@sensus12, przejęzyczenie.

Opublikowano

Powiem Ci, że dobre... Nie raz chciałem zablokować jakąś potkę, ale nie wszystkie.

Widziałem gdzieś inne pluginy, ale nie sprawdzałem.

Jest to Twój drugi poradnik, więc widać, że się starasz.

Jak na razie idzie Ci to bardzo dobrze i rób takie rzeczy nadal...

Z niecierpliwością czekam na kolejny plugin od Ciebie.

gdzie ty widzisz poradnik?

@Temat

"tej potki ,ponieważ" razi w oczy

"- Jest to mój drugi plugin proszę nie za bardzo krytykować!."

co mnie to że drugi, każde gówno jest tak samo oceniane.

<>

Opublikowano

Cześć!

Po co jest ten plugin?

Prosty do napisania, a jeszcze inne osoby musiały Ci pomagać.

Zresztą nie wiem gdzie go zastosować.. Blokowanie jednej i tylko jednej potki (BEZ MOŻLIWOŚCI WYBRANIA) jest bezsensowne..

Publikuj pluginy bardziej sensowne (I to o wiele bardziej)..

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R Wiesz co sensowne pluginy takie jak gildie...?.

Jeszcze nie jestem na tym etapie i nie chce na razie być.

Nazywasz to gównem ?.

Dobra mały plugin ale wiesz co połowe ludzi pisało jak zablokować potki siły 2. Wiem sam bo chciałem zawsze zablokować ale jak ktoś ruszy D U P E  jak ty

to prędzej ja sam napisze plugin.

Wole napisać plugin niż za przeproszeniem głupie skrypty co lagują serwer i nie zbyt dobrze działają.

Opublikowano

No przynajmniej jeden plugin nie plagiat! Gratuluję i fajny plugin, ale dodaj config, aby można było blokować dane potki, a nie tylko siłę :)

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

@S0L1D3R Wiesz co sensowne pluginy takie jak gildie...?.

Jeszcze nie jestem na tym etapie i nie chce na razie być.

Nazywasz to gównem ?.

Dobra mały plugin ale wiesz co połowe ludzi pisało jak zablokować potki siły 2. Wiem sam bo chciałem zawsze zablokować ale jak ktoś ruszy D U P E  jak ty

to prędzej ja sam napisze plugin.

Wole napisać plugin niż za przeproszeniem głupie skrypty co lagują serwer i nie zbyt dobrze działają.

jak napiszesz kalkulator to też go wstawisz?

"Dobra mały plugin ale wiesz co połowe ludzi pisało jak zablokować potki siły 2. Wiem sam bo chciałem zawsze zablokować ale jak ktoś ruszy D U P E  jak ty

to prędzej ja sam napisze plugin."

przetłumaczysz na polski?

<>

Opublikowano

@S0L1D3R

Jesli sie nie myle to ty tez miales problemy z wszystkim np na b***it.pl

Wiec nie obrazaj innych skoro sam byles noobem

Kazdy musi w koncu zaczac -.-

Rzucasz nie potrzebne obrazy na wszystkich i co ? I co ci to da ?

@topic

Fajny plugin :D

Praca nad projektem Our Battle !

Opublikowano

Siemano! :D

@Expik123

Gdzie ja go obraziłem?

Wskaż mi zdanie a kupie Ci Ferrari, a na dodatek będę na Ciebie głosować na prezydenta..

Nie moja wina, że wsadził (prawdopodobnie nie swój) plugin na zablokowanie.. uwaga.. jednej mikstury..

Bez przesady, mógł chociaż zrobić listę, tablice, set, kolekcje, która będzie przechowywać informacje co jest zablokowane, a co nie, ale zrobił tak jak zrobił - czyli kitowo, bo po co wstawiać plugin, który jest niepraktyczny i niepotrzebny?

Co mi wypominasz moją niewiedzę, zresztą pytałem tylko w kilku sprawach, nie we wszystkim. tak jak to przepięknie ująłeś bez interpunkcji...

Bukkit'a samemu się nie zawsze ogarnia, więc trzeba spytać (Zresztą nie tylko jego) i ja to zrobiłem.

Byłem noobem i przyznaję się do tego z dumą, gdyż z tego stanu trzeba wyjść, a nie tak jak ty :P

(Człowieka można poznać, po tym, że ma "wąty" do tego czego nie ma..)

Przeglądałeś moje wszystkie posty na tamtej stronie, że taki mądry jesteś?

@Temat

Nie rozumiem, czemu piszecie, że ten plugin wam się przyda i dziękujecie autorowi?

Przecież on blokuje TYLKO JEDNĄ rzecz, a wątpię, żebyście tylko tą jedną jedyną miksturkę chcieli zablokować.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@S0L1D3R

Mógłbym dodać inne poty na zablokowanie ale po co jeżeli nikt nie chce ?.

Nie rozumiem, czemu piszecie, że ten plugin wam się przyda Hmm bo jest przydatny bo wiele ludzi prosiło, aby taki plugin napisać...

i dziękujecie autorowi? Chcą podziękować, ponieważ może im się przydał ?

Opublikowano

@S0L1D3R

Mógłbym dodać inne poty na zablokowanie ale po co jeżeli nikt nie chce ?.

Nie rozumiem, czemu piszecie, że ten plugin wam się przyda Hmm bo jest przydatny bo wiele ludzi prosiło ,aby taki plugin napisać...

i dziękujecie autorowi? Chcą podziękować ,ponieważ może im się przydał ?

jeszcze raz?

nie SPACJA PRZECINEK SŁOWO

tylko

PRZECINEK SPACJA SŁOWO

<>

Opublikowano

Pluginu nie sprawdzałem ale zablokowałem wyrzucanie potki z droppera/dispensera? wiem, że to na wielu serwerach działało więc jestem ciekaw czy to też zablokowałeś jak tak to + :)

Opublikowano

Siemano znowu..

@1361622928-U485574.pngidrakus

Gdzie ludzie chcieli takowy plugin, gdzie chcieli zablokować tylko jedną miksturę?

Jeżeli plugin piszesz to przynajmniej powinien być uniwersalny (Jeżeli publiczny), żeby była w nim mnogość opcji(O ile tak to można nazwać), a nie jedna opcja, której nie można nawet kilofem ruszyć.

To tak jakbyś napisał plugin na spawn ("/setspawn" i "/spawn"), ale koordynaty spawna i tak mają tylko Np.: 0,78,0 i nie można ich zmienić w configu.. Bez sensowny..

Ale powiedzmy, że chce sobie zablokować miksturę niewidzialności na serwerze lub trucizny czy osłabienia. Napiszesz kolejny plugin?

Nie lepiej mieć wszystko pod reką?

Programiści to wielcy lenie, nie lubią wykonywać czegoś ręcznie (Na przykład temu powstała pętla w Javie) i wolą mieć dostęp do wszystkiego, ale tak żeby się nie narobić.

Zamiast pisać następny plugin od totalnego zera, nie lepiej Ci jest wpisać na serwerze komendę lub zedytować plik konfiguracyjny Twojej wtyczki i mieć problem z głowy?

Ja do wyjątków nie należę i robię wszystko tak, żeby się nie narobić, ale mieć wszystko gotowe od razu (No, nie licząc jakichś tam skomplikowanych algorytmów do tworzenia jakichś tam terenów za każdym razem inaczej - w tym musiałbym ubabrać ręce, ale i tak zrobiłbym sobie metodę, która wywołuje owe generowanie :D)

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Moim zdaniem temat powinien wyglądać tak;

Temat został napisany, jest skan, i download.

Temat zostaje zamknięty (nie usunięty) i idzie do jakiegoś działu pluginy użytkowników MpcForum

Tak każdy ma prawo wyrażać swoje opinię ale k***a mać, wchodzisz plugin się nie podoba wychodzisz a nie wystawiasz jakieś jebane opinie które tylko poruszają temat na "gorący"

//

Siemano znowu..

@1361622928-U485574.pngidrakus

Gdzie ludzie chcieli takowy plugin, gdzie chcieli zablokować tylko jedną miksturę?

Jeżeli plugin piszesz to przynajmniej powinien być uniwersalny (Jeżeli publiczny), żeby była w nim mnogość opcji(O ile tak to można nazwać), a nie jedna opcja, której nie można nawet kilofem ruszyć.

To tak jakbyś napisał plugin na spawn ("/setspawn" i "/spawn"), ale koordynaty spawna i tak mają tylko Np.: 0,78,0 i nie można ich zmienić w configu.. Bez sensowny..

Ale powiedzmy, że chce sobie zablokować miksturę niewidzialności na serwerze lub trucizny czy osłabienia. Napiszesz kolejny plugin?

Nie lepiej mieć wszystko pod reką?

Programiści to wielcy lenie, nie lubią wykonywać czegoś ręcznie (Na przykład temu powstała pętla w Javie) i wolą mieć dostęp do wszystkiego, ale tak żeby się nie narobić.

Zamiast pisać następny plugin od totalnego zera, nie lepiej Ci jest wpisać na serwerze komendę lub zedytować plik konfiguracyjny Twojej wtyczki i mieć problem z głowy?

Ja do wyjątków nie należę i robię wszystko tak, żeby się nie narobić, ale mieć wszystko gotowe od razu (No, nie licząc jakichś tam skomplikowanych algorytmów do tworzenia jakichś tam terenów za każdym razem inaczej - w tym musiałbym ubabrać ręce, ale i tak zrobiłbym sobie metodę, która wywołuje owe generowanie :D)

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Weź zajebany muflonie wyjdź z tego forum bo k***a zaraz ci przypierdole.

"Ale powiedzmy, że chce sobie zablokować miksturę niewidzialności"

On napisał plugin który ma tylko i wyłącznie służyć zablokowaniu potki na siłe II

a ty wpierdalasz się z c**j wie czym.

To co ile dostane %?

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngidraku

@1361622928-U485574.pngidrakus Zgadzam się ten plugin jest na siłę 2 tylko ,a nie na trucizne.

NP. masz plugin na gildie i dodajesz np. crafting ale po co crafting do gildii jeżeli nie są potrzebne ?.

Chyba wiecie o co mi chodzi :).

No my wiemy, ale przyjebany kolega "S0L1D3R" niestety nie wie.

Moderator to usuwa. EHE...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...