Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [AUTORSKI] [iJavaPotion] Zablokuj potkę na siłe 2!.

idrakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano! :D
Ostatnimi czasy nie odwiedzam już MPCforum.pl (Głównie przez osoby, które nie potrafią przyjąć do wiadomości... wiadomości, faktów, informacji..)
@Maniec
Nie pisałeś pluginu, nie masz nic wspólnego z ową wtyczką, nie masz nic do mnie (Chociaż.. po epitetach, chyba coś masz), ale jednak mnie obraziłeś. A czy ja Ciebie obraziłem?
Odpowiedź brzmi: nie.
Tematy typu takiego jak ten (Udostępnianie pluginu itd.) służą też do tego aby wyrażać swoją opinie. Ja wyraziłem swoją, ty wyraziłeś swoją...
Ale zaraz! Ty nie wyraziłeś żadnej...
Obrażasz mnie i to ty powodujesz "podbijanie" tematu, więc ja odpowiadam, czym też powoduje podbijanie tematu, wykonuje się pętla (Wiesz co to?), która się nigdy nie skończy, a jedynymi warunkami jest zniknięcie zapału do stawiania kontrargumentów, które kiedyś i tak się skończą.

Nie będę się tutaj przekłócał z tak zwanym "gimbusem", który najwyraźniej dostał jedynke z jakiegoś przedmiotu tego samego dnia i musiał się wyżyć w internecie.

Jednym postem nie powstrzymasz tego co tutaj się dzieje, po prostu chciałeś dać ujście Twojej złości, niestety padło na mnie. Ale chyba wolisz jeszcze "dobijać" swoją ofarię.
Z miłą chęcią zgłaszam Twoje posty jako SPAM, ponieważ nic nie wprowadzasz, mój kolego, do tematu.
Jakoś autor nie zwrócił uwagi na moje słowa. I dobrze, najpewniej przyjął opinie i jej nie skomentował. Ty zrobiłeś na odwrót.

@1361622928-U485574.pngautor
Wtyczka nie jest dobra, a takowa (Czyli dobra) powinna się cechować możliwością jej konfiguracji, niestety autor takowej nie dodał, więc automatycznie idzie ona do kosza. Koniec filozofii..

Z mojej strony to tyle. Z Twojej strony i tak niczego nie oczekuję, aczkolwiek nie dam się obrażać bezpodstawnie.

Pozdrawiam,
S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Witaj!

@idrakus

Z pewnością mogę napisać więcej niż ty (Tak sądzę po Twoim pluginie, choć mogłeś się podszkolić).

Oraz jestem przekonany, że też dałbym radę napisać to co chcę. :)

PS: I nie wymądrzam się tutaj, mówię prawdę. :)

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

S0L1D3R - Myślę, że java jest trudna i jest jak dla mnie więc skończyłem z java ale może nie długo do niej wrócę.

A i czekam na plugin, który napiszesz (jeżeli będziesz chciał) :3.

Pozdrawiam Drakuś.

@1361622928-U485574.pngHAPPI x CHLEB

Jesteś gównem, którym jadło gówno, które było Głownem kiedy cię jadło. I jesteś gównem. 

Narka Happi, który robi MultiKonta :3.

Opublikowano

Siema!

@idrakus

Jaki plugin?

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...