Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tej skrzynce?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ostatnio do NM weszła taka fajna skrzyneczka:

663111408888075790603.jpeg

Co o niej myślicie? 17 krzakogonów i 2 itemy do wylosowania...

Mi się wydaję, że to raczej niemożliwe i prawie zawsze dropią te 2 ostatnie itemy ...

dsa

Opublikowano

Jest jak w przypadku każdej skrzyni losowej z nm, pewnie z 40% na fm'y i 40% na piórka, pozostałe 10% jest na krzaki więc szansa jest marna. To co dostaniesz zależy od szczęścia ale na 80% będą to piórka albo fm'y.

Opublikowano

Masz zaledwie 10% - 2% na wylosowanie krzaków, pomimo to że jest ich tak dużo, a nagród pobocznych jest tylko 2. Dla innych ludzi wydaje się że prawie zawsze trafia się krzaka wnioskując po ich dużej liczbie. Coraz więcej ludzi próbuje, bo myśli, że szansa na trafienie krzaka jest w 80%. Więcej ludzi próbuje, więcej zarabia gf. Proste? Proste! Ale to i tak zależy od szczęścia

Opublikowano

Ja wczoraj wylosowałem Varika z podobnej skrzynki i miałem niezłego farta, że właśnie najlepsza wróżka (2boxy z drugiego fmy) :DDD szanse są strasznie małe ale warto próbować :D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...