Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24 latek w lolu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cwaniaki z tym ''chodź na ts'', bo pewnie w niezłej grupce tam siedzieli. ciekawy czy na solo tez taką potrzebę popisywania się masz

Pamiętaj Polak mądry w Grupie i w gębie ;p

Opublikowano

Omfg polaks noob tim. Ty kręcisz "bekę" jak to nazwałeś, a potem będziesz narzekał na poziom Polaków :(. Smutne, ale prawdziwe.

Tacy jak Ty psują opinie Polakom. Ja zawsze jak mnie się ktoś pyta o narodowość to piszę "Russia" i tyle, jak ktoś pisze do mnie po Polsku to po prostu udaję, że nie rozumiem i tyle, albo po prostu ignoruje. Jak na moje to powinieneś dostać bana za flame :). Chociaż z drugiej strony, ashe też się nie popisała, mogła po prostu Cię ignorować po zauważeniu jaki poziom reprezentujesz. Dźwięki można wyłączyć :(.

Opublikowano

To normalne trafił swój na swego .

Hahaha +1 Widać że swój na swego trafił,

d5ea2ef187c3cf6c.png

Fan Realu

Posiadam kanał na youtube wraz z kolega

Gram w Minecrafta , League of Legends , Call of Duty 4.

Opublikowano

Tak przeczytałem 10 pierwszych linijek, jakieś c*****e - zobaczę ile tego jest.

I tak przewijam i przewijam, a to gówno się nie kończy. Co ty masz z tą głową, że robiłeś tyle screenów i jeszcze to tutaj wrzuciłeś?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Sam bym nie wszedł na tego ts3, bo wiedziałbym czego oczekiwać. Pojazdy na rodziców i te sprawy jakie to dorosłe. Nwm kogo miało to śmieszyć no, ale jak kogoś smieszy wyzywanie kogoś to gratulację inteligencji. Gimb po gimbie. Nic ciekawego 

Opublikowano

Piszesz, że bez spiny i dla "beki", ale nijak nie da się zignorować tego, że na ts'a go chciałeś zaprosić, bo ruszyły Cię jego słowa. Od takie pierdolenie, że mam wszystko w d***e i robię to dla zabawy, ale w końcu nerwy Ci puściły. Nawet nie szkoda mi czasu na ten komentarz, bo trzeba niektórym coś wyperswadować, mianowicie: sam zacząłeś rozmowę od "ryj k***o", więc czego oczekiwałeś, akurat na Polaków takie słowa działają jak płachta na byka, bo nijak nie da się tego zignorować. Według mnie wyszedłeś na spinacza, który swoje problemy chce rozpowszechnić na forum, bo nie mógł sobie odpuścić i w końcu trafił na kolegę, który nie zamierzał popuścić te słowa w niepamięć. Jak już ktoś dobrze zaznaczył - trafił swój na swego.

h6IduA1.png

Opublikowano

Szczerze, nie chciało mi się tego wszystkiego czytać ..

50/ 100/ 200/ 300/ 400/ 500/ 600/ 700/ 800/ 900/ 1000

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie to że ci co to komentowali na forum robią dokładnie to samo co na ss'ach tylko tu udają kim oni nie są :)! Taka prawda i pewnie jeszcze żaden z was nie ma nawet 16 lat tylko w internetach takich udają...

Opublikowano

Najbardziej bawi mnie to że ci co to komentowali na forum robią dokładnie to samo co na ss'ach tylko tu udają kim oni nie są :)! Taka prawda i pewnie jeszcze żaden z was nie ma nawet 16 lat tylko w internetach takich udają...

Ta, całe forum kłamie i żaden użytkownik nie ma 16 lat. tss, ciekawe.

niektórzy może tak robią, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ta, całe forum kłamie i żaden użytkownik nie ma 16 lat. tss, ciekawe.

niektórzy może tak robią, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. 

No niestety taka prawda jest że nie wielu użytkowników jest pełno letnia a czytając z komentarzy to każdy wielce pełnoletni(beka)

Opublikowano

No niestety taka prawda jest że nie wielu użytkowników jest pełno letnia a czytając z komentarzy to każdy wielce pełnoletni(beka)

A przepraszam, co tu ma wiek do rzeczy? Czasem tacy +20 pajacują nabijając i wywyższając się nad młodszymi, w czego efekcie robią z siebie większych idiotów .

Opublikowano

A przepraszam, co tu ma wiek do rzeczy? Czasem tacy +20 pajacują nabijając i wywyższając się nad młodszymi, w czego efekcie robią z siebie większych idiotów .

I tu się mylisz, bo to właśnie dzieci które mówią że mają tyle lat :),jak widzisz że ktoś pajacuje zapraszasz go na tsa i on oczywiście nie wbija bo ma max 14 lat, a wiek ma to do rzeczy że nic nie znaczy na tym forum tylko denerwują mnie dzieci które mówią że mają 20 lat i cie wyzywają a jak podasz ip tsa to nawet nie wije i pisze że np nie ma mikra a po chwili pisze że słabo mu idzie bo na laptopie gra... No bez takich przecież w laptopie ma mikro. I każdy na pewno ma mikro do kompa tylko to bezsensowna wymówka bo nawet szczyl nie ma mutacji :)

Opublikowano

I tu się mylisz, bo to właśnie dzieci które mówią że mają tyle lat :),jak widzisz że ktoś pajacuje zapraszasz go na tsa i on oczywiście nie wbija bo ma max 14 lat, a wiek ma to do rzeczy że nic nie znaczy na tym forum tylko denerwują mnie dzieci które mówią że mają 20 lat i cie wyzywają a jak podasz ip tsa to nawet nie wije i pisze że np nie ma mikra a po chwili pisze że słabo mu idzie bo na laptopie gra... No bez takich przecież w laptopie ma mikro. I każdy na pewno ma mikro do kompa tylko to bezsensowna wymówka bo nawet szczyl nie ma mutacji :)

a może X ''dzieciak'' ma Cie w d***e i nie widzi powodu by na jakiegoś ts wchodzić? 

Opublikowano

a może X ''dzieciak'' ma Cie w d***e i nie widzi powodu by na jakiegoś ts wchodzić? 

Wyczuwam ból dupy :P! Czyżby to co napisałem to tyczy się też cb? Prawda jest taka każdy kozaczy pisząc bo pewnie kolega siedzi obok i mu mówi co ma pisać a nie wbije na tsa bo tam trzeba być na bieżącą i po prostu by nie wiedział co odpowiadać jak ktoś go ciśnie :)

Opublikowano

Wyczuwam ból dupy :P! Czyżby to co napisałem to tyczy się też cb? Prawda jest taka każdy kozaczy pisząc bo pewnie kolega siedzi obok i mu mówi co ma pisać a nie wbije na tsa bo tam trzeba być na bieżącą i po prostu by nie wiedział co odpowiadać jak ktoś go ciśnie :)

Kolego, jaki ból dupy? Poza tym, apropo tego co tam napisałeś

nie, NIE każdy ma mikrofon działający. Gram na lapku a mikro jest taki, że prawie nic nie slychać, oraz nieźle zmienia glos. to świadczy o tym, że nie jestem kobietą, bo odmawiam wejścia na ts? 

Po drugie - ktoś naprawdę może mieć Cię w głębokim poważaniu, bo na cholerę ma wchodzić na ts? no po co? by się pokłócić, czy po jaką cholerę?

Okej, dalej. NIE KAŻDY ma ts. tak, nie każdy jest maniakiem i do grania potrzebuje także rozmowy z innymi, oczywiście wiem, że to ułatwia komunikacje, ale najczęściej to jest luźna gadka a nie skupianie się na grze

Masz w profilu 18 lat - piszesz tak brzydko, iż śmiem twierdzić, że pełnoletni nie jesteś. SKoro już mam mysleć tak płytko jak Ty. 

Współczuję Ci, że do tej pory nie poznałeś +20 człowieka, który robi z siebie pajaca. Ja poznałam, i nie, NIE KAŻDA taka osoba tylko mówi, że ma X lat. BO NAPRAWDĘ może mieć sporo tych wiosen

Następnie, nie rozumiem skąd u Ciebie wziął się ten problem dot. wieku innych. Temat dotyczy czego innego, ah no tak, wejście na ts... bo Ty chcesz bekę pocisnąć, czy coś, to ktoś musi włazić do Ciebie na TSa? 

To był ostatni post tutaj zwrócony w Twoją stronę. Teraz możesz mieć mnie za osobę podającą się za prawie pełnoletnią, a w rzeczywistości mającą hm, ile tam mówiłeś - lat 14.

Pozdro dla normalnych, a Ty koleś troche dystansu  i miłej beki na TSie :) 

Opublikowano

Kolego, jaki ból dupy? Poza tym, apropo tego co tam napisałeś

nie, NIE każdy ma mikrofon działający. Gram na lapku a mikro jest taki, że prawie nic nie slychać, oraz nieźle zmienia glos. to świadczy o tym, że nie jestem kobietą, bo odmawiam wejścia na ts? 

Po drugie - ktoś naprawdę może mieć Cię w głębokim poważaniu, bo na cholerę ma wchodzić na ts? no po co? by się pokłócić, czy po jaką cholerę?

Okej, dalej. NIE KAŻDY ma ts. tak, nie każdy jest maniakiem i do grania potrzebuje także rozmowy z innymi, oczywiście wiem, że to ułatwia komunikacje, ale najczęściej to jest luźna gadka a nie skupianie się na grze

Masz w profilu 18 lat - piszesz tak brzydko, iż śmiem twierdzić, że pełnoletni nie jesteś. SKoro już mam mysleć tak płytko jak Ty. 

Współczuję Ci, że do tej pory nie poznałeś +20 człowieka, który robi z siebie pajaca. Ja poznałam, i nie, NIE KAŻDA taka osoba tylko mówi, że ma X lat. BO NAPRAWDĘ może mieć sporo tych wiosen

Następnie, nie rozumiem skąd u Ciebie wziął się ten problem dot. wieku innych. Temat dotyczy czego innego, ah no tak, wejście na ts... bo Ty chcesz bekę pocisnąć, czy coś, to ktoś musi włazić do Ciebie na TSa? 

To był ostatni post tutaj zwrócony w Twoją stronę. Teraz możesz mieć mnie za osobę podającą się za prawie pełnoletnią, a w rzeczywistości mającą hm, ile tam mówiłeś - lat 14.

Pozdro dla normalnych, a Ty koleś troche dystansu  i miłej beki na TSie :)

Dystansu?hahahah teraz to śmiechłem to są internety, widać że nie zrozumiałaś przekazu, może jeszcze raz przeczytasz moje komentarze to może zrozumiesz co miałem na myśli dystansu to możesz komuś z poza internetu życzyć jeśli w ogóle wiesz o co mi chodzi oraz sobie możesz bo z czego co widzę nic nie robisz tylko siedzisz na forum i spamisz jak byś życia nie miałaś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...