Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Jak podbić KD w trochę ryzykowny sposób

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, bez obijania w bawełnę chodzi o Hired Guns na mapie Blood Money. Sposób jest czystym powerlevelingiem, więc można dostać permanentnego bana, nie biorę odpowiedzialności. Potrzeba 6 graczy by wystartować grę, ale najlepiej grać 1v1, jak ma się dobry klan to można się zgadać. Ok, mamy 6 graczy i startujemy grę z założonym hasłem, żeby nikt potem nie wbił. Elitką kickujemy tych, których nie chcemy, aż będą 3 osoby, tą trzecią trzeba przekonać ręcznie by opuściła grę. Okej, gdy jesteśmy w grze zamieniamy się respami, czyli 1 osoba idzie na B, a druga na A, stoimy przy 'lodówie'. Każdy z graczy naciska G3 i zabija boty przeciwnika. Jak kasa się kończy to jedna osoba idzie po hajs i tak do 9 rundy. Można lajtowo wyciągnąć 300killów co bardzo oddziałuje na KD. Sam osobiście za ten sposób dostałem bana bo GM obserwował naszą rozgrywkę, więc miejcie się na baczności!

831281408883285949229.jpeg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ile taka gra trwa? 

Runda trwa 3 min, a 9 rund * 3 = 27min, no ale jak braknie Ci kasy na boty to już oddajesz te sztabki.

Opublikowano

to ja wolę pograć normalnie przeciw nobkom i bez ryzyka :)

No dokładnie KD się nie liczy, fajniej się gra bez presji, że się znowu spadło poniżej 1 :P

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Jak podbić KD w trochę ryzykowny sposób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...