Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs Tibii - DYSKUSJA

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurs fajny, tylko żeby nie był za trudny :D Kiedy będzie wrzucony pierwszy screen? :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Pierwszy screen zostanie wrzucony dzisiaj.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zapewniam Ciebie @Spaxor że dla reszty są to trudne miejsca xD.

Co do regulaminu, proszę przeczytać nowy punkt #9.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Łatwe te screeny nawet, narazie znałem odp 2/3 tylko mnie zawsze o 19:00 nie ma :/

No widzisz, pora sobie budzik ustawić ^^.

Przez kolejne 3 dni zastępuje w konkursie knockouta, gdyż ma problemy z MPC.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Nie tutaj tylko w specjalnym do tego temacie, na samej górze masz linka ;P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Tak z ciekawości.. co w przypadku, gdy konkurs się zakończy, a w punktach będzie remis? ;)

Ja zrobiłbym to tak, że ten co ostatni zdobył punkt idzie miejsce niżej w przypadku remisu ;P.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

@rafaeru usuń @jestempolakiem z jury, ban.

Edit

Knockout dawaj równo o 19, bo inaczej to jest nie fair dla innych użytkowników, bo wtedy mogą mówić, że ustawione itd ; d.

Opublikowano

Z 5 minut po dałem, chyba się nie obrazicie? :D

10 minut, według mnie można to ju uznać, za 'ustawione' tak jak było to w konkursie WarRock.

@knockout staraj się równo o 19 wstawiać.

Jeszcze mam takie 1 pytanie @rafaeru @knockout.

Czy mogę brać udział w konkursie :D?

Opublikowano

Nyheq, wierz mi, że z nikim nie rozmawiałem (jak Ty wstawiałeś to też się nawet nie odezwałem przecież o screena ;p) i ogólnie to już nie będę nawet próbował wygrać, ponieważ korzystniejsza dla mnie jest nagroda z drugiego miejsca ^^ także powodzenia życzę!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nyheq, wierz mi, że z nikim nie rozmawiałem (jak Ty wstawiałeś to też się nawet nie odezwałem przecież o screena ;p) i ogólnie to już nie będę nawet próbował wygrać, ponieważ korzystniejsza dla mnie jest nagroda z drugiego miejsca ^^ także powodzenia życzę!

Przecież ja wiem, tylko mówię jak to mogło wyglądać w oczach innych userów ;f

Mmm, żadna ustawka, myślałem że rafearu wrzuci :)

Każdy może brać udział :D

Nawet jak BYŁEM w jury ;d?

Opublikowano

Przecież ja wiem, tylko mówię jak to mogło wyglądać w oczach innych userów ;f

Nawet jak BYŁEM w jury ;d?

Hahaha, no to lepiej nie, rozkminiłem coś :)

Opublikowano

Wszystko wiedziałem, oprócz dwóch czyli nie są proste ://Proponuję arenę facc tylko, jakieś podstawowe-średnie miejsca.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...