Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaawansowany System Teleportacji (GUI)

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem większośc twoich skrypótw i  nawet się na ich temat nie wypowiadam, bo mi c**j opada jak je widze

Widziałeś większość moich skryptów pisanych rok, albo dwa lata temu.

Jak widać dokładam teraz wszelkich starań, aby były one jak najbardziej zoptymalizowane, natomiast Ty dalej nie robisz nic w tym kierunku.

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Praca ciekawa :P napewno jest to lepsze od standardowego p. tele :) może skorzystam

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Widziałeś większość moich skryptów pisanych rok, albo dwa lata temu.

Jak widać dokładam teraz wszelkich starań, aby były one jak najbardziej zoptymalizowane, natomiast Ty dalej nie robisz nic w tym kierunku.

widziałem twoje "serwery" z milionami bugów, wystarcza mi taka twoja optymalizacja

aFMA3pg.png

Opublikowano

Widziałem większośc twoich skrypótw i  nawet się na ich temat nie wypowiadam, bo mi c**j opada jak je widze, oczywiscie nie wszystkie

Nie dziwię się że Ci c**j opada, zwykle tak jest po orgazmie.

Do Ciebie nie można mieć szacunku, jesteś nikim.

Dzięki za wyręczenie mnie.
Opublikowano

widziałem twoje "serwery" z milionami bugów, wystarcza mi taka twoja optymalizacja

Zmiana tematu ze skryptów na moje serwery, lubię ten koniec argumentów.

Wystarczy, że zmienisz temat jeszcze raz i pogrążysz się jeszcze bardziej niż w tej chwili, a to będzie dla Ciebie bardzo wielkie upokorzenie.

Opublikowano

Jestes gownem.

Zrob wersje z paroma wolnymi slorami na tp. Moze ktos by chcial dodac swoje.

Jestes gownem

on jest gównem ? popatrz na siebie nieudolny frajerze.

ps; liczy się że działa, leci lajk :)

Opublikowano

Wystarczy, że zmienisz temat jeszcze raz i pogrążysz się jeszcze bardziej niż w tej chwili, a to będzie dla Ciebie bardzo wielkie upokorzenie.

K***a jaki filozofek xDD koleś jesteś żałosny  udajesz mądrego a jesteś k***a jakimś tłukiem. A temat z serwerami  narzucił się sam gdy wspomniałeś o "optymalizacji" to myślałem że wybuchne śmiechem :)

specjalnie dla ciebie ;__;

self.teleport_list_childerns = ["jinno", "shinsoo", "jinnom2", "shinsoom2", "exp1", "exp2", "exp3", "exp4",
											"exp5", "exp6", "exp7", "exp8", "zapis1", "zapis2", "zapis3", "zapis4",
											"zapis5", "zapis6", "zapis7", "zapis8" ]

self.teleport_list = []
			for i in xrange(len(self.teleport_list_childerns)):
				self.teleport_list.append(self.GetChild(self.teleport_list_childerns[i]))	

Ogolnie to ta kłotnia jest bezsensu już wiele osób się przekonało jaki  Michałek Teodorek jest c*****y

aFMA3pg.png

Opublikowano

kim ty k***a jesteś?

Kocham ten Twój styl pisania xD

sk6vxn.jpg

@topic

Ogólnie to pierwsza praca Joina więc luźno panie i panowie.

Opublikowano

K***a jaki filozofek xDD koleś jesteś żałosny  udajesz mądrego a jesteś k***a jakimś tłukiem. A temat z serwerami  narzucił się sam gdy wspomniałeś o "optymalizacji" to myślałem że wybuchne śmiechem :)

specjalnie dla ciebie ;__;

self.teleport_list_childerns = ["jinno", "shinsoo", "jinnom2", "shinsoom2", "exp1", "exp2", "exp3", "exp4",
											"exp5", "exp6", "exp7", "exp8", "zapis1", "zapis2", "zapis3", "zapis4",
											"zapis5", "zapis6", "zapis7", "zapis8" ]

self.teleport_list = []
				self.teleport_list.append(self.GetChild(self.teleport_list_childerns[i]))	

Będzie mi coś narzucał koleś który kiedyś prosił mnie o pomoc i nadal jest kilkanaście poziomów pode mną.

Co tu sie odpierdala. xD

Zresztą widać, że nadal niczego się nie nauczyłeś.

Czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałem. xD

Jeszcze nadawanie self'u na tablicę, którą używasz tylko raz. Mogę Ci pogratulować.

@top

Super, zauważyłeś w tym jakieś bugi które mogą zagrozić zabijaniu dzikich psów?

Opublikowano

Nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj

Wypierdalaj od tedora lewacka k u r w o

A d i r os p e d a l e Kiedy nastepna praca

1761427.jpeg

Opublikowano

Będzie mi coś narzucał koleś który kiedyś prosił mnie o pomoc i nadal jest kilkanaście poziomów pode mną.

Co tu sie odpierdala. xD

Zresztą widać, że nadal niczego się nie nauczyłeś.

Czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałem. xD

Jeszcze nadawanie self'u na tablicę, którą używasz tylko raz. Mogę Ci pogratulować.

@top

Super, zauważyłeś w tym jakieś bugi które mogą zagrozić zabijaniu dzikich psów?

len(s)
Return the length (the number of items) of an object. The argument may be a sequence (such as a string, bytes, tuple, list, or range) or a collection (such as a dictionary, set, or frozen set).

a teraz powiedz mi rożnice pomiędzy tym czy przypisze argument self czy nie :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

len(s)
Return the length (the number of items) of an object. The argument may be a sequence (such as a string, bytes, tuple, list, or range) or a collection (such as a dictionary, set, or frozen set).

a teraz powiedz mi rożnice pomiędzy tym czy przypisze argument self czy nie :)

Taka, że jak c***a się znasz na optymalizacji kodu to wypierdalaj k?

m9sar0.jpg

Opublikowano

Taka, że jak c***a się znasz na optymalizacji kodu to wypierdalaj k?

Nie no ja czekam na odpowiedź k***a naszych filzofów xD, w tym ciebie dajcie mi opdowiednie argumenty do c***a inaczej nie mamy  o czym gadać

aFMA3pg.png

Opublikowano

Ciesze sie, ze az tak sie wkreciliscie w temat :D co do samego topicu... nikt nei ma zadnych problemow z dodaniem? zadnych bugow? jezeli ktos ma pomysl na jakies systemy w pythonie + lua to smialo pisac na pw, pomyslimy co sie da zrobic, to nowa wstawka na mpc bedzie :)

Opublikowano

Ciesze sie, ze az tak sie wkreciliscie w temat :D co do samego topicu... nikt nei ma zadnych problemow z dodaniem? zadnych bugow? jezeli ktos ma pomysl na jakies systemy w pythonie + lua to smialo pisac na pw, pomyslimy co sie da zrobic, to nowa wstawka na mpc bedzie :)

zrób w .py 5 slotowego bs  to nie będę musiał Arkowi płacić za robotę xD

Opublikowano

A teraz tak całkiem na poważnie.Nie ma nic powalającego w GUI - Funkcjonalne co prawda jest.Powiedz mi skąd funkcja get_input itd?Bo o ile wiem cavis mial pierwszy get inputy ^^

Opublikowano

A teraz tak całkiem na poważnie.Nie ma nic powalającego w GUI - Funkcjonalne co prawda jest.Powiedz mi skąd funkcja get_input itd?Bo o ile wiem cavis mial pierwszy get inputy ^^

A co jest trudnego w zrobieniu tej funkcji(?), bo nie rozumiem...

a funkcje mam od znajomego akurat, dal mi zanim wgl zajrzalem w plik .py

Opublikowano

Są na epvp już ponad rok z pierwszego systemu bankowego.

@Top.

Całkiem fajne, było w bardziej ubogiej wersji kiedyś na epvp. Można to trochę bardziej graficznie rozwinąć i dodać kilka opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...