Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny Początek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wam, jako iż znudził mi się metin , postanowiłem zagrać w coś bardziej rozbudowanego itd.

Tylko mały problem jest w tym że nic tu nie ogarniam.

Dla tego zadam wam kilka podstawowych pytań

Która z postaci będzie taka w sam raz na początek która będzie dobra do expa jak i do pvp. Oraz dobór rasy do tej postaci.

Jaki wybrać tryb bo zauważyłem że przy Tworzeniu postaci wybiera się tryp pvp , rp chyba i coś dalej który będzie odpowiedni ? 

I proszę również o napisaniu mi podstawowych skrótów gracza itd, po prosu podaniu informacji które przydadzą mi się. 

Daje lajki i dzięki z góry :P

PS

dzisiaj na noc popróbuje coś zagrać hunter dark elf , co myślcie o takiej postaci na początek, też wiele słyszałem o Palladynie czy jakoś tak 
:)

Edytowane przez golda431
Opublikowano

Grasz na globalu czy na privie? (polecam globala)

Mozesz grac praktycznie kazdym , grajac kazda postacia od pierwszego lvla poznajesz jej skille , talenty itp. wiec kazda postac bedzie odpowiednia to nie jest metin ze trzeba grac jak bywa w tej grze wojem na poczatek

Wybierz PVP i znajdz serwer Burning Legion poniewaz gra na nim najwiecej Polakow

A tak od siebie polece ci paladyna

Opublikowano

Grasz na globalu czy na privie? (polecam globala)

Mozesz grac praktycznie kazdym , grajac kazda postacia od pierwszego lvla poznajesz jej skille , talenty itp. wiec kazda postac bedzie odpowiednia to nie jest metin ze trzeba grac jak bywa w tej grze wojem na poczatek

Wybierz PVP i znajdz serwer Burning Legion poniewaz gra na nim najwiecej Polakow

A tak od siebie polece ci paladyna

Dzięki :) +leci czekam na dalsze odpowiedzi :P

Opublikowano

Tzn. tryb to jest typ realmu czyli serwera . Na początek pograć sobie np. Paladynem - bardzo łatwo expisz i dość mocny w pvp .

P.S . Nie dark elf tylko night elf

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Tzn. tryb to jest typ realmu czyli serwera . Na początek pograć sobie np. Paladynem - bardzo łatwo expisz i dość mocny w pvp .

P.S . Nie dark elf tylko night elf

Heh, możliwe z głowy pisałem :P

Czyli spróbuje zagrać palladynem, a rasa to obojętnie ? 

I świat PvP.

Opublikowano

Musisz sobie zadać pytanie jaka role chcesz odgrywać  na rajdach i instancjach. Chcesz grac Pvp czy Pve?  Dobór postaci jest zależny od tego co chcesz robić w Wowie.

2sbu2dv.png

Gość malutki688
Opublikowano

Dafq paladyn jest teraz slaby w pvp.

Najlepszym wyborem bedzie chyba dk kyory jest klasa banalna ewentualmie wariar.