Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przycisk do prosby o zamknięcie tematu

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję, aby wprowadzić taką funkcję, aby założyciele danego tematu mogli w każdej chwili (gdy uznają, że na to czas) nie pisać posta pt "Temat do zamknięcia" itp. tylko mógłby kliknąć przycisk "Wyslij prosbe o zamkniecie tematu". Gdy ten temat był założony w dziale League of Legends, każdy moderator, kidmoderator itd. dostawaliby powiadomienie, że ktoś prosi o zamknięcie tematu.

Myślę, że ułatwiłoby to pracę moderatorów forum i ogólnie przyspieszyło cały proces zamykania tematu :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Użycie raportu będzie na miejscu. Skoro ma wysyłać powiadomienie to nie lepiej, żeby zamykało? - To też odpada bo to mają rangi blue member+.

Jestem na nie.

Opublikowano

Wystarczy wysłać raport o treści "Proszę o zamknięcie tematu".

Nie.

Dokładnie. Nie.

Opublikowano

Użycie raportu będzie na miejscu. Skoro ma wysyłać powiadomienie to nie lepiej, żeby zamykało? - To też odpada bo to mają rangi blue member+.

Jestem na nie.

Dokładnie.

Nie.

Opublikowano

Nie.

Wystarczy wysłać raport o treści "Proszę o zamknięcie tematu".

Nie.

Opublikowano

Wystarczy przycisk "Oznacz jako rozwiązany".

Nie.

To nie jest równoznaczne z tym, że trzeba dany temat zamknąć.

Nie i chyba nie musze tłumaczyć dlaczeog.

Musisz, jak każdy.

Osobiście jestem na nie. Wystarczy wysłanie raportu na taki temat i moderatorzy reagują. Ewentualnie jeśli komuś bardzo się śpieszy z zamknięciem - PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...