Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pomoc przy serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeśli masz jakiś problem związany z maszyną, plikami serwerowymi, klientem dobrze trafiłeś. Pomagam za darmo we wszystkim. 

Wystarczy, że napiszesz na moje gg, a ja spróbuje tobie pomóc. GG: 51444581

Coś o mnie:

Nazywam się Jakub mam 16 lat i tworzyłem wiele serwerów metin2 jednak żadnego nie odpaliłem dla ludzi. Miałem styczność z takimi serwerowniami jak OVH (stara oferta i nowa), minthost/bizneshost, exone. Pracowałem na systemach freebsd 8.2 32/64 bitowym, freebsd 9.1 32/64 Bitowym(Posiadam jeszcze vps z tą wersją systemu), freebsd 9.2 64 bitowym oraz linux debian 6 i 7 32/64 bitowych.

Potrafię zrobić dużo rzeczy. Ze wszystkimi błędami radziłem sobie. 

Co potrafię:

1. Przygotować pliki serwerowe do odpalenia.

2. Rozwiązać prawie każdy problem związany z błędami zarówno w plikach serwerowych jak i w kliencie.

3. Dodawać nowe rzeczy do plików i klienta. (Różnego typu systemy np. energy system)

4. Edytować game i binke. 

5. Zmniejszyć wagę klienta.

6. Wprowadzić różne nowości do klienta.

7. Zabezpieczyć klienta i pliki serwerowe.

8. Naprawiać błędy typu nie włączające się mysql. 

9. Zabezpieczyć mysql i maszynę przed włamaniem. 

10. Dodać podstawowe, ale dosyć dobre zabezpieczenia przeciw różnego typu atakami.

11. Umiem także postawić serwer no-hamachi lub hamachi.

12. Dobrze odnajduje się w kogoś plikach.

Chciałbym jednak podkreślić, że nie stworze dla ciebie całego serwera. :P

Jeżeli chcesz, więcej informacji zapraszam na gg lub PW :)

Opublikowano

podejrzane jest to "za darmo" bo tak szczerze, to kto w tych czasach robi coś za darmo. ;d

ale polecam, ładnie opisanie, zna się na rzeczy.

Opublikowano

A wiesz muszę się podszkolić :D. A po drugie jestem w trakcie uczenia się c++ i tak mnie to wciąga, że muszę się czasem ogarnąć i zrobić coś innego :D. Nie ma w co grać, więc pomagam :D

Opublikowano

7. Zabezpieczyć klienta i pliki serwerowe.

W jakim stopniu i pod jakim wzgledem zabezpieczyc?(klienta)

Opublikowano

Miło, że to doceniasz. Jbc. mnie teraz na gg nie będzie przez 15/30 minut. Ale dziś będę nawet do 4 rano :)

I proszę nie kraść mojego kolorku :>. 

żarcik

Opublikowano

Nie znam ziomeczka

ale gdybym miał go oceniać po tej ofercie to widzę że chłop jest ogarnięty, doswiadczony w pewnym stopniu, pracowity.

POLECAM

Opublikowano

Polecam jak najbardziej , bardzo pomocny, często dostępny, zawsze stara się pomoc jak tylko umie bez żadnych haczyków. Naprawdę Spoko Koleś :) Pozdrawiem Spider 

Opublikowano

Dzięki, wszystkim niedługo odpalam serwer easy/4fun, ale pomagać będę wszystkim :D. W jakieś 2 tygodnie powinien wyjść :)

Opublikowano

Razem z kolegą który się do mnie zgłosił tworzymy serwer na starym kliencie i game :D. Jak widać nawet nieźle nam idzie :D

6f6468c3a444.jpg

Opublikowano

Panowie i panie muszę się narazie wstrzymać z pomaganiem, ponieważ zaczyna się rok szkolny i pracuje przy tym projekcie. Będę pomagał na forum. Jeżeli macie jakieś problem poważne napiszcie pw lub gg spróbuje pomóc.

Opublikowano

spamik zaraz warma dostaniesz xD 

widać nawet spk polecam 

jeśli masz czas, a chcesz zarabiać zapraszam na pw lub gg 41049153

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Skoro już wszedłem i znów coś takiego widzę to się spytam. Umiesz zabezpieczyć pliki serwerowe? Co przez to rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...