Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPrison

Skibol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1info.png
             zielony.png

em.pngNazwa serwera: MinePvP
             em2.pngAdres IP serwera: iboxpvp.ench.pl
             em.pngIlość slotów: 60
             em.pngTyp serwera: Survival + Gildie
             em.pngRekrutacja: Nie
             em.pngWersja serwera1.7.2
             em.pngPremiumNIE
             em.pngBiała lista (whitelist): Tak
             em.pngPotworyTAK
             em.pngZwierzętaTAK
             em.pngNetherTAK
             em.pngEndNIE
             em.pngPvPTAK

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

Mr_Patryk | Smoodline | Minius | Tokarek 

niebieski.png

1opis.png
               fioletowy.png

MinePvP
Poszukujesz serwera, który zadowoli cię.
Chcesz pograć ze znajomymi?
Szukasz zabawy i dobrych walk?
MinePvP
Jest tym serwerem u nas poziom rozgrywki jest najwyższy.
U nas administracja jest ogarnięta wyrozumiała dla graczy i zawsze pomocna.
MinePvP
Nasz drop jest dosyć dobry 
Na naszym serwerze możesz spędzić wiele miłych godzin gry z przyjaciółmi.
Na naszym serwerze jest top 10 gildi na Tabie

także Top 10 graczy!

24.10.2014 NOWA EDYCJA
               fioletowy.png

Nowa edycja Jutro w Piątek!

o

17:00

byme.png

Pierwsze 3 gildie dostaną nagrodę  ;)

post-1002282-0-10489800-1408805743.png

MinecraftZyczu 2014-08-23 17-08-44-75.bmp

MinecraftZyczu 2014-08-23 17-05-14-73.bmp

MinecraftZyczu 2014-08-23 17-05-22-35.bmp

Opublikowano

Kolejny beznadziejny a zarazem niedopracowany serwer ze strony Niebieskiego. Poprzedni jego seerwer pvp to bylo dno, taki sam serwer jak kazdy. Po administracji widac ze dzieciaki.. DJMiki, znam tego gostka i to jest poprostu dzieciak jakich malo na skype jak sie go doda, w ciagu godziny napisze z 9893512 razy o tym iboxpvp gdzie ten serwer dostawal pare razy ddosa. Wczesniej pare razy grozil mi, rozkazywal ze jak nie zrobie mu paczki serwerowej, napisze na mpc ze mu ukradlem serwer (HAHHAHAA XDD), jak mu odmawialem tej pracy wyzywal na skype ( m.in k***s, ciota, idiota, mialem wiecejserwerow od ciebie itp. ) Wciskac bedzie wam, ze to nie jego skype a posiada 2 konta :) Nawet moze wam mowic, ze niema na imie patryk ale jego koledzy sami sie z tego wygadaja jak sie zapytacie:)
W takim badz razie, odrazu nie polecam serwera - prowadzony przez 12 letniego dzieciaka, co nie wie jak napisac plugin. Jak zrobilem serwer 100 slotowy, gralo z 40 osob, jak mu go zareklamowalem na skype - pisal ze nie stac mnie na taki serwer i ze ktos mi kupil ( jak ja moge kupic sobie takich w c**j serwerow ) a jesli mnie nie bylo na serwerze to wchodzil i reklamowal swoj serwer, poczym dostawal na niego ddosa ( nie odemnie tylko od gracza jednego ).

Jesli juz czytasz ta wiadomosc Niebieski, to na skype niemusisz juz do mnie pisac wiecej w takich sprawach bo dostales blocka.

Tutaj dowod, ze posiada on 2 konta i klamie ze to nie jego :)

Skype 1 http://scr.hu/1kcr/9x8ks
Skype 2 http://scr.hu/1kcr/09bsd

Opublikowano

I jeszcze coś ? Czy ja pozwoliłem używać moich napisów ? Masz 24 H aby je zmienić.

Opublikowano

Kolejny beznadziejny a zarazem niedopracowany serwer ze strony Niebieskiego. Poprzedni jego seerwer pvp to bylo dno, taki sam serwer jak kazdy. Po administracji widac ze dzieciaki.. DJMiki, znam tego gostka i to jest poprostu dzieciak jakich malo na skype jak sie go doda, w ciagu godziny napisze z 9893512 razy o tym iboxpvp gdzie ten serwer dostawal pare razy ddosa. Wczesniej pare razy grozil mi, rozkazywal ze jak nie zrobie mu paczki serwerowej, napisze na mpc ze mu ukradlem serwer (HAHHAHAA XDD), jak mu odmawialem tej pracy wyzywal na skype ( m.in k***s, ciota, idiota, mialem wiecejserwerow od ciebie itp. ) Wciskac bedzie wam, ze to nie jego skype a posiada 2 konta :) Nawet moze wam mowic, ze niema na imie patryk ale jego koledzy sami sie z tego wygadaja jak sie zapytacie:)

W takim badz razie, odrazu nie polecam serwera - prowadzony przez 12 letniego dzieciaka, co nie wie jak napisac plugin. Jak zrobilem serwer 100 slotowy, gralo z 40 osob, jak mu go zareklamowalem na skype - pisal ze nie stac mnie na taki serwer i ze ktos mi kupil ( jak ja moge kupic sobie takich w c**j serwerow ) a jesli mnie nie bylo na serwerze to wchodzil i reklamowal swoj serwer, poczym dostawal na niego ddosa ( nie odemnie tylko od gracza jednego ).

Jesli juz czytasz ta wiadomosc Niebieski, to na skype niemusisz juz do mnie pisac wiecej w takich sprawach bo dostales blocka.

Tutaj dowod, ze posiada on 2 konta i klamie ze to nie jego :)

Skype 1 http://scr.hu/1kcr/9x8ks

Skype 2 http://scr.hu/1kcr/09bsd

Omg noobie cie nawet nie stać na własny serwer a piszesz o moim, poprostu zadrościsz.... Daj mi spokój noobie ;)

Opublikowano

Omg noobie cie nawet nie stać na własny serwer a piszesz o moim, poprostu zadrościsz.... Daj mi spokój noobie ;)

Noi widzisz :)

Tylko to potrafisz pisac, bo nie wiesz co juz masz naprawde im powiedziec bo cala prawde im wypisalem, co do grafiki tez nie odniesiesz sie?

Czego mam ci zazdroscic? Serwera, gdzie gra max 10 osob, skoro jestes taki bardzo bogatszy odemnie, czemu niekupisz reklamy np u jakiegos youtubera? Tylko reklamujesz na marnym forum? To Ciebie nie stac, aby zaplacic okolo 300zl za reklame i wygarniasz innym. Noob to mowia do ciebie w metinie czy gdzie indziej..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer pvp tak samo nie wypal jak prison:)) Wszyscy biegaja na kill aurze, Ty zamiast ich banowac to jeszcze dajesz rangi.. Spamisz na mc z 0989328 razy kto zrobi top 10 na tabie dostanie adma i konsole xDD.. Nieee polecam po raz * :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...