Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do sprawy cheatera sprzed ok. miesiąca

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne niektórzy z was pamiętają sprawę z cheaterem na pewnym serwerze. Miał god i niewidzialność. Gracze nic mu nie mogli zrobić. Zbanowali go.. a on po chwili wrócił i znów to samo. Natrafiłem na ciekawy program. Cheat Engine i schackowany klient mc Diffusion. Diffusion ma w opcjach God. Kiedy go włączymy nie możemy się ruszać i kiedy wybieramy widok zza pleców to nie widzimy siebie ani nikogo. Jednak kiedy ja próbowałem włączyć god to mnie poprostu zabijali.. Czyżby to był inny cheat czy coś innego ? A może dorzucił do tego Cheat Engine. Jest poradnik na yt jak za pomocą Cheat Engine zrobić sobie god i to działa u tego kolesia. 

Filmik o Diffusion https://www.youtube.com/watch?v=8pYyIn626Nk

A tu o Cheat Engine https://www.youtube.com/watch?v=I1zopUebWe4   (koleś to nagrywa na wersji 1.4.coś)

Opublikowano

No ale czego ty oczekujesz ponowie pisząc ten sam temat? Tamten temat zakończył się tak, że nikt nie wie. I niech tak zostanie, przecież koleś miał diax enchant miecz. Jak masz miecz 5/2 to graczy bez zbroi zabij ana hita, a tam wszysyc byli bez zbroi. I to nie sztuka wypić potkę na niewidzialność -_-.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

A być niesmiertelnym ?

A może ktoś z zespołu serwera dał mu nieśmiertelność?

Opublikowano

A być niesmiertelnym ?

No co nieśmiertelnym? On ich zabijał na hita, a oni mu zadawali pół serduszka, robiło się pusto, on ich wycinał, i mu się zegenerowało to jedno serduszko w tym czasie.

@Edit przecież jak był taki tłum to oni się nawzajem bili, a jego zdołało uderzyć tylko kilka osób,

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

gościu życie gracza jest przechowywane po stronie serwera i serwer decyduje ile gracz ma zdrowia więc gracz nie może sobie go modyfikować. Z tym cheat enginem to był taki bug przez co serwer myślał że byliśmy martwi ale w minecraft było że nie przez co po prostu minecraft myślał inaczej niż serwer. Bo jak nie żyjesz to i tak mogłeś bić graczy. Niestety to już nie działa. Następna rzecz skąd wiesz że to był cheater? to co było na tamtym filmiku nie pokazuje nic!. Ludzie którzy nie mieli seta diaxowego wskakiwali do niego a on ich brał na hita więc nie rozumiem chyba że coś przeoczyłem?(Co do cheat engine ludzie w komentarzach piszą że nie działa)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...