Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można pisać na chacie.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z czatem na moim serwerze Minecraft. Dlatego bardzo proszę o podanie mi uprawnienia do czatu. Z góry dzęki :D

Opublikowano

Witam mam problem z czatem na moim serwerze Minecraft. Dlatego bardzo proszę o podanie mi uprawnienia do czatu. Z góry dzęki :D

Podaj więcej informacji, jaki plugin na chat itd.

74980815851645243310.png

Opublikowano

Pokaż ss kiedy próbujesz coś napisać i pokaż liste pluginów i od czego to się zaczeło :P ... bo nie mamy jak ci pomóc skoro nie da sie zdiagnozować przyczyny :) 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNervarien. tylko skrypty i koniec kropka. Co?

Są pluginy jak byś chciał wiedzieć:>

Pytałem, czy jakiś skrypt (albo plugin) nie blokuje czatu.

Opublikowano

Pokaż co Ci piszę jak chcesz pisać na czacie bo dałeś tak mało informacji że równie dobrze mogę sądzić że nie jesteś na serwerze i chcesz pisać na czacie

Opublikowano

Powiem jasno, Do czatu nie ma uprawnień, każdy może pisać na, czacie więc nie mów że chcesz uprawnienia do czatu bo w ogóle nie istnieją. i powiedz co ci wyskakuje na czacie gdy próbujesz napisać coś.

Opublikowano

KajcioPL ty raczej nigdy nie stawiałeś servera od 0 jeżeli masz essentials dodaj do permisji essentials.chat

U siebie miałem podobny problem jako OP mogłem pisać więc wł serv dla ludzi a tu lipa nikt nie mógł się nawet zarejestrować dodałem essentials.chat i działa :D

Eventualnie pokaż mi tutaj twoje permissions plugin do czatu i zestaw wszystkich pluginów

TEMAT

Opublikowano

Podaj więcej informacji, jaki plugin na chat itd.

Nie ma plutonu od chatu i nigdy nie było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...