Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwój postaci- set T2

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną sprawę. Otóż gram TR i mając itemy na poziomie T1 mam jedynie 10,2 k Gearscore. Chciałbym zacząć chodzić na instancje T2 żeby zebrać tamtejsze przedmioty ale wszędzie ludzie piszą że biorą od 13k GS albo i wyżej, bo często chcą ponad 15k. Jak mam zebrać sobie set z instancji T2 jeśli nawet nie mogę tam iść, bo nikt ze mną nie pójdzie? Farmienie T1 żeby zarobić wiele setek tysięcy diamentów na set raczej mija się z celem. Co zrobić? Ewentualnie drugie pytanie, czy jakiś set z pvp byłby odpowiedni pod instancje T2?

Opublikowano

Witam, mam pewną sprawę. Otóż gram TR i mając itemy na poziomie T1 mam jedynie 10,2 k Gearscore. Chciałbym zacząć chodzić na instancje T2 żeby zebrać tamtejsze przedmioty ale wszędzie ludzie piszą że biorą od 13k GS albo i wyżej, bo często chcą ponad 15k. Jak mam zebrać sobie set z instancji T2 jeśli nawet nie mogę tam iść, bo nikt ze mną nie pójdzie? Farmienie T1 żeby zarobić wiele setek tysięcy diamentów na set raczej mija się z celem. Co zrobić? Ewentualnie drugie pytanie, czy jakiś set z pvp byłby odpowiedni pod instancje T2?

Masz kilka opcji do wyboru:

1. Znaleźć gildię, która Ci pomoże w kompletowaniu ekwipunku.
  2. Zainwestować w uroki.
  3. Znaleźć gildię i chodzić na GG(mapa jest od 60 poziomu i przynależności do jakiejś gildii). Tam za monety możesz mieć eq T2, które pomoże Ci w robieniu lochów.

Osobiście skłaniałbym się do 1 i 3 opcji, gdyż jest najłatwiejsza i w dodatku miałbyś jakichś znajomych, którzy CI pomogą. Dodatkowo możesz zainwestować eq PVP, ale początkowe jest za chwałę i jest T1. Następne jest lepsze, ale kosztuje bardzo dużo chwały. Lepiej zainwestować w GG i później w PVP, gdyż można je wymieniać. T2 z GG na T2 PVP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...